Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home
BOSCH: Masina de gaurit si insurubat cu acumulator - PSR 14.4 Li-2
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 15 Sep 2011 16:42
Mesterii de ocazie sau profesionistii care prefera o scula electrica deosebita pentru lucrarile de gaurire si insurubare, de la asamblarea mobilei pana la montarea parchetului pe terasa, au acum la dispozitie noua generatie de PSR 14.4 Li-2 de la Bosch. Acest model este cu aproximativ 20% mai mic si cu pana la 15% mai usor comparativ cu predecesorul sau. Cantarind doar 1,14 kg si cu o lungime de cap de 182 mm, noua unealta PSR 14.4 Li-2 este in acest moment cea mai compacta masina de gaurit si insurubat cu acumulator din clasa sa. Pe langa aceste caracteristici, PSR 14.4 Li-2 are si un sistem care permite utilizatorului sa adapteze puterea necesara la dimensiunea surubului, pentru a asigura o insurubare corecta; nu are cablu, ceea ce ii confera o mobilitate sporita si nu se descarca odata cu trecerea timpului. Mai mult, datorita manerului softgrip, utilizatorul poate tine mult mai bine unealta in mana, iar aplicatia „Power Light“ asigura iluminarea corecta a spatiului de lucru, chiar si atunci cand lumina este redusa. Mai mult, mandrina rapida cu „Autolock“, permite o schimbare rapida si usoara a burghielor si bitilor. Datorita sistemului „Bosch Power Control“, PSR 14.4 Li-2 este acum si mai usor de utilizat. „Bosch Power Control“ este un sistem ce permite reglarea electronica a cuplului prin schimbarea integrata a treptelor de viteza: 10 LED-uri indica mereu valoarea cuplului aplicat in lucrarea aflata in desfasurare. Un comutator culisant permite utilizatorului sa adapteze puterea necesara la dimensiunea surubului pentru a asigura o insurubare corecta.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left