Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home
BOSCH: Noi seturi de accesorii profesioniste pentru lucrari in beton, metal si lemn
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 07 Aug 2014 10:08
Pentru a veni in sprijinul profesionistilor din diferite domenii, Bosch lanseaza pe piata din Romania trei seturi noi de accesorii pentru gaurire si insurubare, versatile si de calitate superioara. Fiecare dintre cele trei seturi – pentru metal, beton si lemn – contine cate 35 de accesorii care ofera profesionistilor solutii pentru cele mai frecvente aplicatii in proiectele de gaurire si insurubare.
Astfel, in fiecare set se gasesc accesoriile cel mai des utilizate de profesionisti: 6 burghie pentru metal, beton, respectiv lemn, 3 chei tubulare, 24 de capete de surubelnita – dintre care 2 sunt cu 2 varfuri si 2 suporturi pentru capetele de surubelnita. Cu un singur astfel de set, profesionistii au la indemana accesoriile potrivite pentru orice proiect – chiar si in cazul in care sunt nevoiti sa inceapa un proiect nou, total diferit. Asadar, acestia nu mai trebuie sa cumpere mai multe accesorii individuale sau seturi mici pentru a avea toate cele necesare in lucrul zilnic – Bosch ofera toate accesoriile necesare intr-un singur set mixt destinat profesionistilor, intr-un ambalaj compact.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left