Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DRUPANEL: Trend pozitiv pentru piata panelurilor
DRUPANEL: Trend pozitiv pentru piata panelurilor
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 11 Nov 2014 12:52
Managerii producatorului de paneluri Drupanel indica pentru 2015 o remediere a situatiei pietei de profil, intrucat anul 2014 a reprezentat, in opinia acestora, un prim pas inspre mai bine. Mai exact, este vorba despre aparitia unor produse noi si personalizate, care reprezinta o alta etapa inspre imbunatatirea stadiului pietei constructiilor.
 
Dana Druta, manager al Drupanel: „In ceea ce priveste evolutia proprie, este o certitudine faptul ca in 2014 afacerile noastre s-au inscris pe un trend ascendent, iar pentru 2015 estimam un parcurs similar si posibil chiar mai bun. Acest lucru s-a datorat cu precadere faptului ca am avut numeroase cereri pentru produse noi, precum sortimentele din HPL, personalizate, cu vitralii de sticla sablata ce au modele ornamentale. In vederea dezvoltarii activitatii, cel mai important proiect de dezvoltare derulat anul acesta a fost reprezentat de achizitia unei masini de infoliere a panelurilor HPL. In continuare, pentru 2015 avem in vedere sa continuam investitiile, urmand sa decidem in perioada urmatoare ce masuri vor fi implementate in acest sens. Ponderea in comenzi a fost detinuta anul acesta de panelurile din PVC si HPL, pe care, de altfel, le putem personaliza, in asa fel incat fiecare client poate beneficia de un model unicat. Solicitarile beneficiarilor au provenit uniform din toate zonele tarii, iar noi le-am raspuns cu promptitudine atat prin intermediul punctului de lucru fix, cat si prin cel al agentilor de vanzari din teren”.                
 
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left