Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - DUALSOFT: Multiple noutati aduse de programul WinArhi 7
DUALSOFT: Multiple noutati aduse de programul WinArhi 7
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 28 Nov 2014 17:15
Programul complet WinArhi 7 Showroom, parte a suitei WinArhi, este o aplicatie pentru ofertare in showroom. Disponibil si pentru sistemele iOS si Android, acesta este configurat si in varianta Plus care ofera posibilitatea configurarii pretului. Winarhi 7 Showroom asigura listarea tabloului de tamplarie, ofera liste configurabile de forme predefinite, realizeaza constructia si ofertarea de tamplarie cu forme dreptunghiulare, verifica rezistenta statica si permite folosirea a oricator serii de profile si tipuri de feronerie.
 
Aspecte noi pentru toate componentele programului
 
Dintre noutatile programului WinArhi 7 se distinge faptul ca serverul SQL pe care se pastreaza datele poate fi si de tip PostgreSQL. In cazul in care nu se lucreaza pe server SQL, datele locale sunt pastrate intr-o baza de date SQLite, fiind disponibile astfel toate optiunile care inainte existau doar atunci cand se lucra pe un server SQL. La pornirea pentru prima data pe un server SQL se transfera toate datele locale (oferte, optimizari etc.) de pe calculatorul care se conecteaza primul pe server, existand posibilitatea ca aceste informatii sa fie transferate de pe un server pe altul sau local, in SQLite.
Desi in lista pot fi vizualizate oferte realizate cu cateva luni sau ani in urma, protejarea bazei de date pentru ofertare este mult mai buna prin impachetare si criptare, utilizatorul neavand deloc acces la continutul acesteia. In acelasi timp, la documentul de oferta pentru fiecare fereastra sau panou se poate afisa intreaga lista de tamplarie termoizolanta. Baza de date pentru ofertare poate fi incarcata pe un server (implicit www.winarhi.ro), iar programele de ofertare o pot descarca automat. Folosirea acesteia poate fi limitata in timp si activata automat daca exista acces la server. Totodata, din productie se poate activa un numar nelimitat de programe de ofertare care au dreptul sa descarce baza de date, pe server pastrandu-se lista acestora.
La crearea ferestrei sau a usii se pot exclude profilele de la vizualizare separat atat pentru ferestre, cat si pentru usi, in timp ce sprosurile aplicate orizontal si vertical pot fi diferite in cadrul aceluiasi canat sau aceleiasi cercevea. Imaginile profilelor se retin in format PNG, devenind mult mai mici, chiar daca nu se face conversia la monocrom. Pentru profile si feronerie se retine data ultimei modificari a pretului pentru fiecare articol in parte. O grupa de articole de feronerie poate configura automat anumite articole pentru cercevelele cu deschidere in interior sau exterior, eliminandu-se astfel in multe cazuri folosirea functiei +ifCcv(). De asemenea, functia +ifCcv() accepta codurile "int" si "ext" pentru a desemna orice cercevea cu deschidere in interior sau exterior. Cotele de pozitionare a bandourilor la unghi pot fi desenate, iar comenzile numerice de debitare (sau centrele de prelucrare cu debitare) pot include taierea in doua a unui bare prea mari, optiune care exista anterior doar pentru centrele de prelucrare Rotox. Blocarea crearii ferestrei din cauza dimensiunilor maxime a fost eliminata de profil, ramanand insa blocarea salvarii ofertei, daca sunt avertizari de dimensiuni. In cazul in care un profil de toc, cercevea sau bandou are mai multe variante, se poate selecta posibilitatea ca una sa fie implicita. O alta modificare importanta pe care o aduce noua versiune este reprezentata de culoarea placarii profilelor, care poate fi selectata independent de cea a reperului in sine. Totodata, parametrii de performanta, codul, denumirea si numarul balamalelor usii pot aparea pe oferta de pret. Ferestrele pot fi aranjate automat in panou, acesta dezactivandu-se la prima modificare manuala. Fereastra poate avea cinci observatii cu coduri setabile care se transmit in WAEagle si pot fi afisate la posturile de lucru, existand un drept de utilizator pentru a modifica comezile in lucru care sunt deja exportate in WAEagle. 
 
Solicita informatii suplimentare
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left