Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - GEIGER COMPANY: Majorare semnificativa a capacitatilor de productie
GEIGER COMPANY: Majorare semnificativa a capacitatilor de productie
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 29 Ian 2015 19:03
Pe fondul unor investitii in retehnologizare efectuate anul trecut, firma Geiger Company a inregistrat o majorare a capacitatii de productie, de la 160 unitati/schimb, pana la 320 unitati/schimb. In continuare, este vizata derularea unui nou proiect de dezvoltare, planificat pentru 2015, cu o valoare de aproximativ 250.000 de euro, care presupune achizitia unui centru de prelucrare automata. In unitatea de fabricatie a firmei se realizeaza preponderent (cu 70% din total) tamplarie din PVC, diferenta fiind reprezentata de executia ansamblurilor din aluminiu.
 
Geiger Levente, administrator al Geiger Company:  „Materialele pe care le utilizam in procesul de executie sunt reprezentate de profile Rehau, feronerie Roto si Maco, precum si geam termoizolant procurat de la societatile Real Glass (Satu Mare) si Union Glass (Carei). Peste jumatate din productia proprie ajunge la export, in tari precum Germania, Austria, Belgia, Franta, Olanda sau Italia.  Diferenta este livrata pe plan intern, in zona Transilvaniei, prin intermediul agentilor proprii de vanzari, al showroom-urilor din judetele Satu Mare si Maramures, al unei retele care include aproximativ 40 de dealeri, precum si direct catre proiecte imobiliare. Pe fondul evolutiei optime a comenzilor, anul trecut am obtinut o majorare a incasarilor, in raport cu nivelul cifrei de afaceri de 11,4 milioane de lei inregistrat din 2013, tendinta ce estimam ca se va mentine si in 2015, in conditiile unei cresteri a cererii atat la nivel intern, cat si international. De asemenea, este de apreciat faptul ca beneficiarii au inceput sa se orienteze catre achizitia de tamplarie de calitate, din gama premium, in detrimentul usilor/ferestrelor ieftine”.      
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left