Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - CORTIZO: Ferestre cu profile de 80 mm, din seria COR 80 Industrial
CORTIZO: Ferestre cu profile de 80 mm, din seria COR 80 Industrial
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 09 Feb 2015 12:59
Sistemul de profile pentru ferestre COR 80 Industrial este realizat din aluminiu si are o latime constructiva de 80 mm. Reperele din seria respectiva reprezinta o solutie optima pentru zonele geografice caracterizate prin conditii climatice aspre, gratie transmisivitatii termice minime si nivelului superior de etanseitate. Conform masuratorilor efectuate in conformitate cu prevederile standardelor europene in vigoare, coeficientul de transfer termic al unei ferestre realizate cu ajutorul noului produs se situeaza la 0,8 W/mpK, indicele acustic avand o valoare maxima de 46 dB. Sistemul permite echiparea cu pachete de geam termoizolant avand grosimi de pana la 65 mm. Aceasta capacitate mare de vitrare permite utilizarea unor pachete de geam avand structuri eficiente din punct de vedere energetic, prin instalarea unor modele triplustratificate obtinandu-se imbunatatiri nete ale caracteristicilor de izolare termica.
 
Clasificari optime din punct de vedere al incadrarilor la testele apa/aer/vant
Din punct de vedere structural, profilul are o grosime a peretelui exterior de 1,5 mm si a celui intermediar de 1,7 mm, iar latimea elementului de poliamida tubulara avand rol de element de intrerupere a puntii termice este de 45 mm. Greutatea maxima a ansamblurilor ce pot fi realizate prin intermediul acestui reper este de 120 kg/foaie, dimensiunile unei ferestre fiind de cel mult 1.600 mm latime si 2.600 mm inaltime. Conform rezultatelor masuratorilor realizate pe bancul de probe, produsul se incadreaza in Clasa 4 din punct de vedere al permeabilitatii la aer, in grupa E1950 in ceea ce priveste etanseitatea la apa si Clasa C5 privitor la rezistenta la incarcari din vant. In opinia expertilor, COR 80 Industrial are capacitatea de a atinge niveluri maxime ale economiei de energie, asigurand totodata un grad ridicat de termo - fonoizolare. Performantele deosebite sunt asigurate inclusiv prin incorporarea unor profile de polioefine atat in faltul de geam termoizolant, cat si in structura ramelor.
 
Inovatie si adaptabilitate, pentru cresterea productivitatii si reducerea costurilor
Prin titulatura "Industrial" se subliniaza simplitatea procesului de fabricatie. Astfel, elementele de asamblare la colt sunt similari pentru reperele de toc si cele de cercevea. De asemenea, seria respectiva asigura posibilitatea utilizarii asa-numitilor coltari de sertizare, permitand, astfel, asamblarea automata si, implicit, reducerea timpului de fabricatie, cu efecte directe asupra productivitatii si costurilor. In ceea ce priveste reperele din categoria traverselor si divizoarelor, acestea sunt executate din aceleasi semiprofile, astfel incat se pot utiliza baghete identice pentru vitrarea ochiurilor fixe si mobile, cu efect direct in directia reducerii stocurilor de materiale. Gratie structurii inovatoare, profilele COR 80 Industrial pot fi echipate cu sisteme de feronerie ascunsa, precum si cu sisteme de inalta siguranta, din categoria Evo Security.
 
***
Grupul spaniol Cortizo raporteaza vanzari medii anuale de aproximativ 300 milioane de euro, corespunzatoare unei productii fizice de peste 45.000 de tone de profile din aluminiu. Avand o experienta de patru decenii in acest domeniu de activitate, in prezent compania se afla in plin proces de expansiune pe piata europeana, vizand ocuparea unei pozitii fruntase in topul furnizorilor ce activeaza pe piata de profil. Actualmente, grupul detine reprezentante in 29 de state de pe intregul mapamond, avand sase unitati de productie amplasate in Spania, Slovacia si Polonia. Pe piata din Romania, societatea activeaza prin intermediul a patru depozite, amplasate in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Bacau, strategia de consolidare a retelei de distributie avand ca principal obiectiv cresterea calitatii serviciilor asigurate partenerilor locali, prin eliminarea limitarilor legate de valoarea minima a unei comenzi.
 
Solicita informatii suplimentare
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left