Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - GEIGER COMPANY: Proiecte de dimensiuni medii, pe segmentul aluminiului
GEIGER COMPANY: Proiecte de dimensiuni medii, pe segmentul aluminiului
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 23 Feb 2015 17:27
Pentru exercitiul financiar curent, producatorul de tamplarie termoizolanta Geiger Company, din Satu Mare, vizeaza mentinerea trendului ascendent al cifrei de afaceri, incasarile de anul trecut prezentand o caracteristica similara, in raport cu nivelul de 11,4 milioane de lei consemnat in 2013. La realizarea veniturilor totale, o contributie de 30% revine comercializarii de tamplarie din aluminiu, diferenta fiind reprezentata de vanzarile de ansambluri din PVC.
 
Geiger Levente, administrator al Geiger Company: „Pe segmentul realizarii ansamblurilor din aluminiu detinem o capacitate de productie de circa 80 unitati de fereastra (u.f.) pe schimb, aceasta fiind exploatata, in prezent, in proportie de 80%. Pentru realizarea ansamblurilor de acest tip utilizam profile marcile Schuco si Alumil, feronerie Schuco, Giesse si Lavaal si geam termoizolant pe care il procuram de la producatorii Real Glass (Satu Mare) si Union Glass (Carei). Cererea de produse de acest tip a fost in 2014 stationara, iar lainceputul lui 2015 in crestere, cele mai numeroase proiecte fiind de dimensiuni medii si avand destinatie de  birouri si locuinte rezidentiale. Accesam obiectivele specifice atat la nivel regional (in zona Transilvaniei), cat si la export, in Germania, Franta si Belgia. Cel mai important proiect de dezvoltare pe care urmeaza sa il implementam anul acesta va fi reprezentat de achizitia unui centru de prelucrare, in valoare de 250.000 de euro”.             
 
rehau
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left