Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - AKZONOBEL POWDER COATINGS: Stabilizare a pietei autohtone de vopsea pulbere
AKZONOBEL POWDER COATINGS: Stabilizare a pietei autohtone de vopsea pulbere
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 24 Feb 2015 12:49
Potrivit declaratiilor managerilor furnizorului de vopsea pulbere AkzoNobel Powder Coatings, segmentul specific se va inscrie pe un trend stationar in 2015, dupa ce in precedentele 12 luni valoarea acestuia s-a stabilizat la nivelul de 12 milioane de euro. Totodata, in acest sector de activitate, piata este in acest moment marcata de importuri, ce acopera o mare parte din tranzactii, intrucat producatorii locali nu fac fata cerintelor diversificate si nu pot indeplini singuri cerintele utilizatorilor profesionisti. Proiectele la care se solicita produse de acest tip sunt in 2015 asemanatoare ca numar celor din 2014, acestea avand destinatie de cladiri comerciale sau de imobile mari de birouri.
 
Viorel Ungur, manager al sucursalei din Romania a grupului AkzoNobel Powder Coatings: „Din punct de vedere financiar, pentru 2015 estimam obtinerea unei cresteri de 4% a rezultatelor financiare, care s-au situat in 2014 la nivelul de 2,4 milioane de euro. La realizarea acestora, contribuie cu precadere comercializarea de vopsea pulbere poliesterica arhitecturala (cu aproximativ 60% din total), o cota de 30% revenind  produselor epoxi-poliesterice pentru segmentul industrial, iar diferenta este  reprezentata de vanzarile de vopsele pulbere ultradurabile sau de produse dezvoltate la comanda. Dintre inovatiile pe care intentionam sa le includem in oferta anul acesta, am putea indica noua colectie numita Reflections, ce contine vopsea pulbere poliesterica arhitecturala cu nuante metalice si o usoara textura, iar acum suntem in curs de a pregati introducerea pe piata a unei noi tehnologii numite Interpon Align, ce va permite aplicarea a doua straturi (grund de protectie sporita si strat exterior de vopsea) intr-un singur pas, ceea ce va duce la inregistrarea de economii pentru clientii nostri. Pe segmentul arhitectural, beneficiarii se orienteaza preponderent catre achizitia de produse din colectia Futura 2014-2017, reprezentando gama de produse arhitecturale ultradurabile ce beneficiaza de certificarea Qualicoat clasa 2”. 
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left