Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 18 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Actualitatea interna
INTFOR SA livreaza armatura pentru ferestre/usi din PVC
Actualitatea interna Publicat de AG&F 21 Dec 2005 11:30
Pentru anul 2006, Intfor - Galati, parte a grupului de firme Profiland, preconizeaza o crestere cu 40% a cifrei de afaceri fata de vanzarile inregistrate in 2005. "Aceasta evolutie se datoreaza, in principal, dezvoltarii spectaculoase a sectorului de constructii din ultima perioada. Avand in vedere experienta acumulata de societatea noastra in fabricarea profilelor din otel pentru constructii si confectii metalice, precum si potentialul deosebit al pietei de tamplarie termoizolanta, am luat decizia demararii executiei de armaturi destinate executiei de ferestre/usi din PVC. Datorita faptului ca 2006 va reprezenta anul de debut in acest sector de activitate, estimam ca sortimentele pentru tamplarie vor avea un aport de circa 12% la cifra de afaceri, urmand ca nivelul procentual sa se majoreze in functie de gradul de notorietate al produselor si durata efectiva de impunere pe piata", a declarat Rodica Mihalcea, sefa serviciului de marketing al companiei.

Armatura cu dimensiuni optime pentru tamplaria din PVC
Capacitatea estimativa de productie a Intfor pentru profile de armare a tamplariei din PVC este de 500 tone/luna, pentru anul viitor fiind preconizata comercializarea a circa 6.000 de tone. Reperele sunt realizate din banda zincata de otel, avand clasa de calitate Z2A2K, gama de armaturi incluzand o mare varietate de profile rectangulare, tip U, rotunde si cu geometrie speciala, ale caror caracteristici sunt specifice fiecarui tip de sistem existent pe piata romaneasca. Grosimea acestora este cuprinsa intre 1,5 mm si 2 mm, conform cerintelor prevazute de standardele europene armonizate in vigoare. "De-a lungul timpului, Intfor a derulat o serie de programe investitionale de anvergura, ultimul dintre acestea vizand productia de armatura pentru tamplaria din PVC. Se aloca resurse financiare importante acestui demers, ca parte a strategiei de dezvoltare a Intfor SA. Implementarea deciziei de extindere spre acest segment de piata se bazeaza inclusiv pe faptul ca societatea noastra deruleaza parteneriate cu firme care detin depozite de produse metalurgice si alte materiale de constructii. Acestea alcatuiesc o retea cu acoperire nationala, capacitatea logistica fiind optima in vederea distributiei noilor modele de profile", a adaugat reprezentantul companiei.

Programul de investitii continua
"Din punct de vedere al adaptarii activitatii pentru a face fata exigentelor impuse de apropiata aderare la Uniunea Europeana, compania noastra a implementat toate normele si standardele necesare. Sortimentele comercializate de Intfor sunt executate la un inalt nivel calitativ, nivelul productiei fiind planificat strategic pe termen mediu si lung. Toate acestea constituie premise pentru integrarea facila pe piata comunitara. Totodata, detinem certificatul de management integrat al calitatii ISO 9001:2000, sistem atestat de Moody International. In perioada urmatoare, continuam programele de investitii, urmarind in special achizitia de echipamente performante specifice domeniului propriu de activitate", a incheiat Rodica Mihalcea.

***

Infiintata in anul 1921, compania Intfor, din Galati, a devenit, incepand cu 2003, membra a grupului Profiland, din care mai fac parte firmele Profiland si Proserv. Societatea este specializata in productia de tevi sudate longitudinal si profile formate la rece, tabla neagra/zincata, tabla cutata si striata, banda ingusta laminata la rece, banda lacuita pentru ambalat, banda ingusta zincata, parapeti de protectie, confectii metalice (garduri, porti, scari, rafturi etc.). Firma are circa 450 de angajati si detine spatii de productie/depozitare situate pe un teren cu o suprafata totala de aproximativ 200.000 mp. Informatii suplimentare, la www.intfor.ro si in editia noiembrie-decembrie a revistei Fereastra.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left