Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Hilti
Home
COLOR MAGIC: Semnale pozitive pe segmentul vopselei pentru tamplaria din lemn
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 23 Iun 2015 08:00
Furnizorul de vopsea pentru tamplaria din lemn stratificat Color Magic, din judetul Ilfov, estimeaza obtinerea unei majorari de aproximativ 4% a cifrei de afaceri pentru exercitiul financiar curent, in raport cu nivelul de  2,7 milioane de lei din 2014. Previziunea se bazeaza pe faptul ca este vizibila pe piata o usoara revigorare, care indica un trend pozitiv de dezvoltare pentru anii urmatori.
 
Cristian Stana, director general al Color Magic 2000: "Totusi, segmentul de profil este caracterizat inca de o anumita instabilitate, ceea ce ne determina sa nu ne implicam deocamdata in derularea unor proiecte semnificative de investitii. In prezent, in oferta proprie se regasesc in egala masura vopsele pentru domeniul tamplariei termoizolante si cel al constructiilor. Pe segmentul tamplariei din lemn stratificat, aproximativ 85% din produse sunt destinate ferestrelor, fiind marca Sikkens si realizate de concernul AkzoNobel - Olanda. Efectuam activitati de distributie la nivel national, exclusiv in mod direct si incercam sa mentinem permanent contactul cu clientii, prin vizite periodice la sediul acestora, atat pentru a fi la curent cu doleantele tehnice ale beneficiarilor, cat si pentru a raspunde solicitarilor de orice natura, in cel mai scurt timp posibil. In ultima perioada am remarcat o usoara crestere a cererii de produse din gama premium, chiar daca piata este saturata de sortimente cu preturi economice stabile ilegal, iar presiunea pe pret este foarte puternica din partea tuturor celor care activeaza in domeniu".  
 
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left