Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 18 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - KRONLUX FM: Majorare a cotei de piata pentru reprezentanta autohtona a Fakro
KRONLUX FM: Majorare a cotei de piata pentru reprezentanta autohtona a Fakro
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 28 Iul 2015 12:36
Pe fondul obtinerii unor rezultate financiare optime in primul semestru al acestui an, reprezentanta autohtona a Fakro (respectiv Kronlux FM), cel mai important producator polonez de ferestre de mansarda, estimeaza pentru actualul exercitiu financiar obtinerea unei majorari de aproximativ 10% a cifrei de afaceri, tendinta  ce se va mentine si anii urmatori. De altfel, inclusiv 2014 a fost un an in care s-au inregistrat rezultate pozitive, respectiv o majorare a vanzarilor de ferestre de mansarda si a cotei de piata. Un alt obiectiv permanent al Kronlux FM consta in extinderea retelei de distribuitori, iar pentru 2015 este vizata, de asemenea, o extindere a gamei de produse si servicii.
 
Silviu Stefanescu, director regional al Kronlux FM: "La realizarea incasarilor, contributia predominanta o are (cu 70% din total) comercializarea unei game complexe de ferestre de mansarda. Vanzarile sunt completate de o serie de elemente complementare pentru aceste ansambluri, care constau atat in sisteme de umbrire sau accesorii de montaj, cat si in alte categorii de produse, precum ferestre pentru acoperis tip terasa, folie anticondens si bariera de vapori, sisteme solare, scari de acces la pod, luminatoare destinate podurilor nelocuite, trepte pentru acoperis, rame de etansare pentru cosuri de fum, usi de garaj etc. Pe segmentul sistemelor de umbrire se comercializeaza preponderent gama de rulouri exterioare AMZ, cea de modele interioare ARF (poate crea iluzia noptii intr-o zi insorita de vara), cea standard ARS (disponibila intr-o paleta generoasa de culori), colectia de rulouri plisate APS, dar si jaluzelele AJP. Pentru majoritatea tipurilor de sisteme de umbrire, pe langa varianta cu operare manuala, clientii pot opta pentru actionarea electrica Z-Wave sau chiar solara (in cazul accesoriilor exterioare). In domeniul ferestrelor de mansarda, cele mai numeroase comenzi au vizat modelele FTP-V U3 (categoria Plus) si FTS-V U2 (categoria Standard). Totusi, din ce in ce mai multi beneficiari se intereseaza si de achizitia ferestrelor supertermoizolatoare FTT, a celor  superinalte FYP-V si FDY-V (cele mai inalte ferestre existente pe piata), a modelelor cu dubla articulare Fakro FPP (prevazute cu un sistem brevetat de balamale) si de multe alte solutii speciale oferite de fabricantul polonez. Prin intermediul unei retele extinse de distributie, toate aceste produse sunt disponibile la nivel national, cele mai numeroase comenzi provenind din zona de vest a tarii, cu precadere pentru gama premium. In vederea dezvoltarii domeniului, din punctul nostru de vedere s-ar impune aplicarea unor proceduri privind standardele minime de calitate pentru toate materialele de constructii, dar si schimbarea mentalitatii beneficiarilor, in directia utilizarii unor produse calitative in detrimentul unora cu pret scazut, care sa elimine cheltuielile ulterioare cu reparatiile si intretinerea imobilului in cauza. Desi pentru compania noastra lucrarile de renovare si reabilitare a cladirilor deja existente au adus o crestere a vanzarilor, numarul mic de proiecte reprezinta in continuare o problema. Ne asteptam ca aceasta tendinta sa se dilueze in 2016 si sa apara tot mai multe constructii noi si sustenabile (case pasive si inteligente), pentru care suntem pregatiti cu produse potrivite".                   
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left