Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - WEISS PROFIL: Caracteristici tehnice superioare pentru profilul WP 3000
WEISS PROFIL: Caracteristici tehnice superioare pentru profilul WP 3000
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 28 Iul 2015 15:18
Sistemul tricameral WP 3000, aflat in oferta furnizorului Weiss Profil, se caracterizeaza in principal prin designul elegant si rotund al profilelor din PVC, care garanteaza o unitate intre designul cu stil al ferestrelor si versiunea moderna a cladirilor contemporane. De asemenea, acesta ofera posibilitatea de selectie dintr-o gama variata de folii cu texturi ce imita lemnul si care confera nu doar un aspect desavarsit oricarei incinte, ci si un grad sporit de confort.
 
Utilizarea profilului WP 3000 asigura posibilitati multiple  
Profilele din PVC WP 3000 se disting prin izolare termica si fonica excelente. Cu o latime de asamblare a cadrului si a incuietorii ferestrei de 60 mm, acestea pot fi prevazute cu profile suplimentare din otel, cu o grosime de 1,5 mm si 2 mm, care - impreuna cu reperele de cadru si cel al ferestrei glisante - asigura durabilitatea ferestrelor in functie de marime. Inchiderea etansa din TPV, extrudata in profilele din PVC, confera asamblare mai usoara, sistemul WP 3000 asigurand posibilitatea de aplicare a geamurilor termoizolante cu diferite latimi, cuprinse intre 24 mm si 32 mm. De asemenea, WP 3000 este prevazut cu un canal special al profilului incuietorii pentru o integrare mai rapida si mai usoara in ceea ce priveste reglarea/centrarea sistemului de 13 mm.
Seria WP 3000 ofera numeroase variante care permit executia de ansambluri cu diferite tipuri de deschideri si configuratii, respectiv deschiderea ferestrei inspre interior, a usii spre exterior si interior sau realizarea de constructii speciale (de 90° si un unghi la alegere) sau a unor usi cu o incuietoare sau doua si a ferestrelor combinate cu parti fixe.
Profilele laminate sunt disponibile in nuante de nuc deschis si inchis, cires, stejar auriu si inchis sau mahon. La realizarea ferestrelor in forma de arcade, raza minima a semicercurilor trebuie sa fie de 350 mm, cea maxima de 1.100 mm, in timp ce lungimea maxima a arcadei, impreuna cu cele doua verticale, va fi de 3.700 mm.
In seria WP 3000 sunt incluse mai multe tipuri de repere, dupa cum urmeaza: WP 3001 si 3035 (profil de toc), WP 3002 (profil pentru cercevea), WP 3003 si WP 3033 (profil tip traversa), WP 3004 (profil de usa), WP 3005 (profil usa pentru exterior), WP 3006 (profil inversor).
Profilele WP 3000 se afla in topul vanzarilor furnizorului care reprezinta pe piata autohtona compania omonima bulgara, ce a fost prima care a introdus in statul invecinat tehnologia fabricarii de profile din PVC cu stabilizatori fara plumb. Si seria WP 3000 respecta aceasta directie, din grija pentru sanatatea clientilor si pentru mediu. In continuare, politica firmei este aceea de a inova prin consolidarea parteneriatelor cu cele mai prestigioase insitutii de invatamant de profil (precum Universitatea de Tehnologie Chimica si Metalurgie), pentru a putea raspunde in mod optim cerintelor sporite ale beneficiarilor clientilor si partenerilor sai. Informatii suplimentare, la www.weissprofil.bg     
 
Solicita informatii suplimentare        
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left