Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ASCO TOOLS SA: Aliniere la cele mai noi cerinte ale pietei
ASCO TOOLS SA: Aliniere la cele mai noi cerinte ale pietei
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 23 Sep 2015 19:17
Producatorul de scule pentru executia tamplariei termoizolante din PVC si aluminiu Asco Tools SA, din Brasov, a inregistrat in 2015 o majorare a cererii de produse de acest tip, pe fondul unei usoare cresteri inregistrate in domeniul constructiilor. Aceasta gama din oferta producatorului include  toate uneltele necesare companiilor de profil pentru fiecare operatiune de prelucrare, respectiv freze si seturi de freze placate cu carburi metalice, freze integrale de tip CMS sau HSS (pentru finisarea/efectuarea gaurilor de scurgere a apei), sisteme din aluminiu (bacuri) pentru sudura si debitare, cutite speciale pentru debavurat si burghie speciale pentru prelucrarea sistemelor din PVC si aluminiu. In acelasi timp, beneficiarii Asco Tools au la dispozitie si servicii de ascutire, replacare, masurare si acoperiri metalice PVD pentru orice tip de scule.
 
Valentin Radu Andrei, administrator al Asco Tools SA: "Cele mai importante proiecte de dezvoltare din ultimii doi ani au vizat achizitia cu fonduri europene a unor utilaje CNC in cinci axe pentru frezat si rectificat, proiect care a contribuit la fluidizarea ciclului de productie si a livrarilor, la cresterea rentabilitatii si la asigurarea unor solutii profesionale complete si de inalta calitate pentru beneficiari. Cel de-al doilea proiect important de expansiune a presupus dezvoltarea resursei umane a companiei, in vederea realizarii unui management organizational cat mai complet. In continuare, ne-am propus sa ne extindem activitatea si sa ne majoram numarul comenzilor obtinute la nivel international. Una dintre cele mai importante masuri adoptate in acest sens este reprezentata de participarea la expozitia internationala Fensterbau Frontale, din Nurnberg, unde am inregistrat intotdeauna rezultate pozitive. Evolutia optima a comenzilor din prima parte a acestui an ne-a permis obtinerea unei cresteri de aproximativ 70% a cifrei de afaceri din primul semestru a.c., fata de intervalul similar din 2014, in ce priveste produsele dedicate domeniului tamplariei termoizolante. Aceste rezultate optime sunt determinate atat de faptul ca principalii  producatori din aceasta bransa colaboreaza cu noi, cat si pentru ca ne aliniem permanent celor mai noi cerinte tehnologice din domeniu. Dintre acestea, in ultimul timp, am consemnat preponderent cereri pentru freze profilate si bacuri de sudura. Livrarile produselor specifice se realizeaza atat direct, cat si prin intermediul firmelor de curierat, pe plan intern, dar si la export, in state precum Germania, unde ajunge aproximativ 5% din productia de accesorii".  
 
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left