Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - CARBOPLAK: Cifra de afaceri de 12 milioane de lei, vizata pentru 2016
CARBOPLAK: Cifra de afaceri de 12 milioane de lei, vizata pentru 2016
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 04 Nov 2015 18:11
Pentru exercitiul financiar curent, managerii furnizorului de policarbonat Carboplak, din Bucuresti, vizeaza obtinerea unei majorari a cifrei de afaceri  in raport cu nivelul de 10,7 milioane de lei inregistrat in 2014. De asemenea, anul acesta,  in cadrul companiei, a fost derulat un amplu proiect de investitii in valoare de circa 500.000 de euro, care a presupus achizitia unei matrite destinate realizarii placilor de policarbonat. In 2016, urmeaza sa fie achizitionata inca una, valoarea noii investitii situandu-se la 300.000 de euro, iar din punct de vedere financiar, este vizata o cifra de afaceri de 12 milioane de lei.
 
Bogdan Rafila, Sales Manager EMEA al Carboplak: "La realizarea incasarilor totale, contributia predominanta o au placile din policarbonat, cu 92% din total, diferenta revenind accesoriilor dedicate de montaj. In oferta proprie se regasesc placi cu grosimi cuprinse intre 3,5 mm si 20 mm, cel mai bine vandute produse fiind, anul acesta, panourile de 4 mm si 6 mm. In general, la nivel national, beneficiarii opteaza pentru placi din policarbonat cu densitate scazuta, din gamele economica si medie, desi pe plan international optiunile vizeaza, in principal, modele cu o capacitate superioara de izolare, avand performante termice si ecologice sporite. Placile pe care le realizam in unitatea proprie sau in sistem de parteneriat integreaza materiale procurate de la furnizori precum Bayer Material Science, Sabic Innovative Plastics sau Styron. Pentru distributia nationala, apelam la colaborarile cu peste 25 de dealeri specializati si magazinele de tip DYI, insa aproximativ 28% din produsele pe care le realizam ajung si la export, in Macedonia, Serbia, Bulgaria sau Ungaria".  
 
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left