Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home
TS LOCKS: Investitie de 3 milioane de euro, definitivata anul acesta
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 13 Nov 2015 17:33
Furnizorul de sisteme pentru executia tamplariei termoizolante TS Locks Distribution - Bucuresti va definitiva anul acesta o investitie in valoare de trei milioane de euro. Planul de afaceri vizat pentru 2016 presupune  indeplinirea unor noi obiective de dezvoltare, astfel incat sa se consemneze o crestere semnificativa a vanzarilor. De asemenea, din punct de vedere financiar, este vizata o majorare de 20%a cifrei de afaceri, in conditiile in care anul acesta a fost inregistrata o sporire de 30% a incasarilor, in raport cu nivelul de 8,9 milioane de lei din 2014.
 
Adrian Demusca, manager general al TS Locks Distribution: "Anul acesta, cele mai numeroase comenzi pe care le-am inregistrat au provenit din zona de est a tarii, aria proprie de distributie fiind extinsa la nivel national, unde sunt active sapte depozite, in localitati precum Bucuresti, Timisoara, Brasov, Iasi, Baia Mare, Constanta sau Afumati. Printre noile produse pe care le-am inclus anul acesta in oferta se afla accesorii pentru tamplaria din PVC si aluminiu, respectiv o gama extrem de diversa si elemente de feronerie de inalta calitate. Punem la dispozitia beneficiarilor exclusiv feronerie importata de la firma Kale Kilit (Turcia), ce reprezinta unul dintre cei mai importanti producatori de profil la nivel mondial, cu o gama activa de peste 350 de produse, structurate in noua categorii. Conditiile economice din acest an au fost satisfacatoare si, evident, mai bune decat in anterioarele 12 luni, iar pentru 2016 estimam o crestere atat din punct de vedere financiar, cat si in cea ce priveste gama de produse".  
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left