Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - RTH: Se impune adoptarea unor masuri privind legislatia anti-incendiu
RTH: Se impune adoptarea unor masuri privind legislatia anti-incendiu
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 19 Nov 2015 19:20
In portofoliul producatorului de usi industriale RTH Proconstruct se regaseste o gama completa de usi rezistente la foc (de la usi batante simple si cu dimensiuni reduse pentru accesul personalului pana la modele industriale rezistente la foc de mari dimensiuni). In gama  produselor rezistente la foc sunt disponibile mai multe tipuri de usi (culisante, sectionale si de tip rulou), cortine, precum si solutii cu design special sau tamplarie din aluminiu.
 
Eugen Romascanu, director de vanzari al RTH Proconstruct: "La sfarsitul anului 2014 am incheiat un parteneriat cu producatorul italian de usi metalice si antifoc Locher, unul dintre liderii internationali ai domeniului. Astfel, produsele din aceasta serie, ce respecta toate standardele si reglementarile in vigoare, atat la nivel european, cat si autohton (acestea detin avizul Consiliului Tehnic Permanent pentru Constructii), au un succes deosebit in vanzari, datorat si gradului superior de calitate, preturilor competitive si termenelor de livrare reduse. Pentru evitarea propagarii unui incendiu, recomandam instalarea mai multor tipuri de solutii, cum ar fi usile batante rezistente la foc cu trafic pietonal, culisante antifoc, sectionale rezistente la foc si cele de tip rulou rezistente la foc, precum si tamplarie termoizolanta din aluminiu sau cortine si sticla rezistente la foc. In acelasi timp, din punctul nostru de vedere, nu legislatia de profil este problema, ci aplicarea acesteia. Astfel, consideram ca ar trebui sa existe masuri de consiliere a persoanelor juridice care au nevoie de avizare a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) si nu doar sa se dea  sanctiuni. Toate firmele trebuie sa invete, sa aprofundeze si sa se conformeze la aceste reguli, fiind necesar ca legea sa se aplice corect, avand in vedere ca miza este una extrem de importanta, respectiv viata oamenilor".  
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left