Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GEZE: Usi automate pentru aeroportul din Arad
GEZE: Usi automate pentru aeroportul din Arad
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 21 Apr 2016 14:40
GEZE Romania, subsidiara locala a companiei germane, a contribuit la modernizarea Aeroportului din Arad, prin furnizarea a sase sisteme de usi glisante automate ECdrive. Design-ul modern si functionalitatea spatiului sunt completate de folosirea amortizoarelor hidraulice cu brat TS2000 si a celor cu sina de glisare TS3000, care asigura rezistenta, confort si siguranta in orice situatie.
”Usile glisante reprezinta solutia ideala pentru modernizarea oricarui spatiu. Pentru Aeroportul din Arad am ales ECdrive, un sistem care indeplineste toate criteriile estetice si totodata, este foarte fiabil sub aspectul functionalitatii. De asemenea, pentru completarea performantelor tehnice ale sistemului am furnizat amortizoare hidraulice cu brat si cu sina de glisare, acestea fiind responsabile de inchiderea sigura si controlata a usilor”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania.
 
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left