Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - EXPERT SERVICE 24/7: Sectie de productie, inaugurata recent
EXPERT SERVICE 24/7: Sectie de productie, inaugurata recent
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 10 Mai 2016 17:14
Compania Expert Service 24/7, cu sediul in Ploiesti, a inaugurat la inceputul acestui an o unitate de productie in care realizeaza tamplarie din aluminiu, pereti cortina, usi de interior si glisante. "Am investit intr-o linie speciala  de fabricatie ce asigura un flux constant si garanteaza calitatea superioara a produsului finit, pentru a putea acorda cele mai avantajoase conditii comerciale partenerilor. De asemenea, compania noastra isi focalizeaza atentia asupra   tuturor lucrarilor executate si este in permanenta preocupata de imbunatatirea propriilor performante, in special de optimizarea raportului calitate-pret. In acest sens, asiguram o gama completa de servicii complementare, care includ consultanta specializata si proiectare, masuratori si evaluari ale amplasamentului (cu posibilitatea de demontare a tamplariei vechi), transport si montaj, reparatii si reglaje", au declarat reprezentantii Expert Service 24/7.
Infiintata in anul 2010, societatea s-a specializat in furnizarea unor solutii complete de intretinere si service pentru toate categoriile de usi (sectionale, rapide, automate, glisante, rotative), precum si rulouri, porti sau sisteme de andocare. Potrivit rezultatelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, firma a inregistrat in 2014 rezultate financiare in valoare de 4,8 milioane de lei. In portofoliul sau se regasesc colaborari cu Hormann, Geze, Kaba, Ehrenfels, Ninz, Westag, Dierre, Nice, Key etc. Informatii suplimentare, la www.service-expert.ro 
 
rehau
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left