Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TUR UND TORTAGE: Digitalizare si automatizare – viitorul cailor de acces
TUR UND TORTAGE: Digitalizare si automatizare – viitorul cailor de acces
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 05 Iul 2016 09:30
Recent incheiatul congres Rosenheimer Tur und Tortage, ale carui lucrari au prilejuit reuniunea a peste 500 de experti ce activeaza pe piata internationala a usilor si sistemelor de control al accesului, a inclus o serie de teme de stricta actualitate, suscitand interesul nedisimulat al auditoriului. Subiectele abordate cu aceasta ocazie au fost diverse si s-au referit, in principal, la globalizare si eficienta energetica, reglementari cu privire la siguranta si securitate, trenduri actuale ale cererii de usi/porti, recomandari cu privire la alegerea solutiilor potrivite pentru fiecare aplicatie in parte, modificarea normelor referitoare la rezistenta la foc si etanseitatea la fum, solutii moderne de actionare (sisteme de feronerie si automatizari), aspecte legate de branding si calitatea produsului finit, conjunctura generala a pietei de profil etc. In cuvantul sau de deschidere a conferintei, Ulrich Sieberath, director general al IFT Rosenheim a subliniat ca „digitalizarea si automatizarea ne guverneaza tot mai mult existenta, iar trendul respectiv se materializeaza in domeniul usilor prin cresterea gradului de utilizare a dispozitivelor electronice, in special a celor din gama senzorilor. Toate acestea vor genera, cu siguranta, inovatii multiple in perioada urmatoare, pentru o adaptare dinamica la cerintele unei piete in schimbare”. Mai multe detalii despre tematica abordata vor fi disponibile in viitoarele editii tiparite ale revistei Fereastra.
***
Recent, institutul din Rosenheim si-a extins puternic activitatea, prin deschiderea unui nou centru tehnologic axat pe realizarea unor teste avansate ale proprietatilor de reactie si rezistenta la foc. IGT realizeaza o cifra medie de afaceri de peste 20 de milioane de euro. Organizatia are clienti in 70 de state de pe intregul mapamond, deruland 1.350 de contracte de certificare si supraveghere. Din punct de vedere normativ, 31 de experti ai institutului activeaza in peste 100 de comisii tehnice de reglementare, noua dintre acestea fiind coordonate in mod direct de specialisti IFT. Informatii suplimentare, la www.ift-rosenheim.de
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left