Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TERAPLAST: Investitie pentru deschiderea unei noi unitati de productie
TERAPLAST: Investitie pentru deschiderea unei noi unitati de productie
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 22 Aug 2016 16:52
La data de 22 august a.c., grupul Teraplast - Bistrita a depus un dosar ce include o cerere de finantare, impreuna cu documentatia aferenta, la Ministerul Finantelor Publice, in vederea acordarii ajutorului de stat regional pentru proiectul denumit „Dezvoltarea activitatii de productie a Teraplast SA prin achizitia de utilaje noi, inclusiv construirea cladirilor aferente”. Potrivit unui comunicat al companiei, „proiectul de investitie vizeaza infiintarea unei noi unitati de productie in actualul amplasament, in judetul Bistrita-Nasaud, mai precis in cadrul Parcului Industrial Teraplast si are o valoare totala evaluata la 65,63 milioane de lei”. Anterior, in cadrul unei sedinte online din 19 august a.c., Consiliul de Administratie al societatii Teraplast SA a votat favorabil acest plan, elaborand in consecinta o decizie ce a fost comunicata inclusiv oficialilor Bursei de Valori Bucuresti, fiind depusa si inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, respectiv pusa in aplicare de Alexandru Stanean, director general al Teraplast SA.
***
Dupa cum sustin managerii sai, grupul Teraplast a realizat, in primele sase luni din 2016, investitii totale in valoare de peste 6 milioane de lei, iar pentru intregul exercitiu financiar si-a propus un buget de investitii de 22,95 milioane de lei (circa 5,1 milioane de euro). Aceste investitii sunt structurate in mai multe categorii, cum ar fi echipamente, domeniul IT, SDV-uri, constructii si auto. De asemenea, in semestrul intai Teraplast a raportat, la nivel de grup, o crestere de 17,46% a cifrei de afaceri consolidate, pana la 192,76 milioane de lei (nivel care cuprinde toate elementele de venituri si cheltuieli ale companiilor Teraplast, Plastsistem, Teraplast Moldova si Teraglass, in proportie de 100%). In 2013, potrivit Ministerului Finantelor Publice, holdingul a raportat vanzari totale de 226,61 milioane de lei, iar in 2014, in conformitate cu bilantul reajustat, acest indicator a fost de 329,48 milioane de lei, pentru ca in 2015 sa se ajunga la 393,61 milioane de lei. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left