Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - GAMMA AXIAL a ocupat prima pozitie in Topul Judetean al Firmelor 2015
GAMMA AXIAL a ocupat prima pozitie in Topul Judetean al Firmelor 2015
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 08 Dec 2016 17:00
Adrian Marginean, administratorul producatorului de tamplarie din PVC Gamma Axial - Alba Iulia considera ca „principala realizare a anului 2015 - care a fost, de altfel, un moment plin de realizari - a constat in ocuparea primei pozitii in Topul Judetean al Firmelor 2015, realizat de Camera de Comert si Industrie a judetului Alba”. Distinctia i-a fost acordata firmei la data de 24 noiembrie 2016, in cadrul galei organizate in incinta Alba Mall, la categoria „Intreprinderi mici - Fabricarea articolelor din material plastic pentru constructii”. „Camera de Comert si Industrie a judetului Alba ne-a oferit locul 1 pentru toata munca depusa in anul anterior si tindem inspre pastrarea acestui loc si in 2016, respectiv in anii ce urmeaza”, declara Adrian Marginean.
Topul Judetean al Firmelor reprezinta un eveniment anual, organizat de Camerele de Comert Judetene din tara noastra. Ajuns la editia a XXIII-a, clasamentul reprezinta nu doar o obligatie ce revine Sistemului Cameral, conform legii, ci constituie si un prilej de sarbatoare pentru agentii economici, premiati pentru rezultatele de exceptie din anul 2015. Acesta este realizat pe baza unei metodologii complexe si unitare la nivel national, prevazuta de lege si implementata de fiecare Camera de Comert la nivel de judet si care presupune analizarea unor indicatori precum cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si a capitalului angajat. La editia din acest an, Camera de Comert si Industrie a judetului Alba a premiat cele mai performante companii din diverse domenii de activitate, respectiv industrie, servicii, comert si turism, cercetare-dezvoltare si high-tech, agricultura, silvicultura si pescuit, precum si constructii. „Doresc sa felicit laureatii acestui an, le doresc sa aiba parte de succes si in viitor, sa se mentina sus in clasament si sa inregistreze o activitate sustenabila, iar perseverenta si efortul tuturor sa duca la dezvoltarea economica a judetului Alba”, a declarat Corneliu Orzea, presedintele CCI Alba. Informatii suplimentare, la www.termopanealba.ro
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left