Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - AMBIENT EXPO: Targul isi deschide portile pe 23 martie
AMBIENT EXPO: Targul isi deschide portile pe 23 martie
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 01 Mar 2017 17:25
Sub sloganul „Designerii originali vin la Ambient Expo”, Romexpo SA si Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) organizeaza, in intervalul 23-26 martie 2017, cel mai important targ din Romania si una dintre expozitiile reprezentative in domeniu pentru Europa Centrala si de Sud-Est, dedicata producatorilor, distribuitorilor si designerilor din domeniul amenajarilor, decoratiunilor si mobilei - Ambient Expo. Aflat la editia a XXIV-a, targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine se desfasoara in aceeasi perioada cu evenimentele Construct Expo, Romtherm, Romenvirotec, Mobila Expo, Expo Flowers & Garden, Antique Market si Targul de Produse Traditionale.
Expozantilor - firme producatoare, importatori si distribuitori de produse si sisteme pentru finisaje, amenajari de interior si exterioare edilitare (inclusiv din domeniul tamplariei termoizolante), mobilier, piscine, electronice si electrocasnice, respectiv promotori de oferte imobiliare in domeniul rezidential, furnizori de echipamente si ustensile mici, precum si de echipamente de protectie specifice, experti din mediul academic (asociatii si universitati de profil, inclusiv viitori specialisti) si din mediul financiar (banci, firme de consultanta si asigurari) - li se asigura, ca participanti, contactul nemijlocit cu peste 22.000 de potentiali clienti (cat estimeaza Romexpo numarul vizitatorilor specialisti la editia din acest an). Totodata, dintre avantajele participarii ca expozant la Ambient Expo 2017, se disting: multiple posibilitati de afaceri live, promovarea si vizibilitatea internationala, contactul direct cu specialistii din domeniu, contractarea si vanzarea directa, posibilitatea elaborarii unor analize de piata si studierea concurentei. Astfel, Ambient Expo 2017 este promovat si ca unul dintre principalele locuri de intalnire ale expozantilor cu potentialii lor clienti - reprezentati de factori de decizie ai firmelor de constructii, arhitecti, antreprenori, specialisti in constructii, consultanti, designeri de interior, dezvoltatori de proiecte imobiliare si, nu in ultimul rand, de publicul larg, interesat de proiectele de amenajare.
Grad sporit de participare internationala
Timp de patru zile, pavilionul central (A), pavilionul C1 si platformele exterioare din cadrul Complexului Expozitional Romexpo gazduiesc oferta a 46 de expozanti (inscrisi ca atare pana la data de 1 martie a.c.). Ca structura, gradul de participare internationala este mai mare ca la editiile precedente, la Ambient Expo 2017 fiind prezente numeroase companii din Grecia, Italia, Spania, Egipt, Bulgaria si Republica Moldova. Tot pana la 1 martie a.c., din domeniul tamplariei termoizolante, erau confirmate ca expozante companii precum Door-Met, Profilco Ro, Tentrom Paradise etc., in timp ce altele, cum ar fi producatorul si antreprenorul de fatade ventilate Abatech, Pergola Lux, furnizorul Rehau Polymer etc., au decis sa ia parte, in aceeasi calitate, la Construct Expo.
In ceea ce priveste evolutia segmentelor de piata vizate de participantii la Ambient Expo, oficialii Romexpo SA au pus la dispozitie cateva date din diverse surse (disponibile online), care atesta, de pilda, ca, la nivelul lui 2016, din peste 22.000 de santiere si investitii monitorizate de o companie specializata in studierea proiectelor si santierelor in constructii, doar 10% se aflau in stadiul de amenajare, 33% erau in constructie si 24% in proiectare, diferenta reprezentand celelalte stadii - licitatie, proiectare si intentie. O alta companie, care se ocupa cu realizarea unor baze de date cu produsele sau marcile care sunt specificate in caietele de sarcini de la licitatii publice si private a furnizat, pentru Romexpo SA, o serie de date din care rezulta ca, tot in 2016, segmentul de piata al usilor de interior a fost cuantificat la peste 222.000 de unitati pentru investitiile din Romania. De asemenea, potrivit unuia dintre furnizorii importanti de sisteme din aluminiu pentru tamplarie si fatade cortina, activi pe plan national, anul trecut, la una din cinci locuinte nou-construite pe piata rezidentiala din tara noastra se foloseste tamplarie din aluminiu din gama premium. Toate acestea si multe altele vor fi reliefate cu prilejul derularii Ambient Expo 2017
In fine, dar nu in ultimul rand, organizatorii au dat publicitatii cateva informatii statistice despre editia anterioara a targului, unde si-au prezentat oferta 70 de companii din Romania, precum si din Belarus, Bulgaria, Grecia, Italia, Republica Moldova si Spania, pe o suprafata de expunere de 3.100 mp. „Traficul cumulat cu Construct Expo, Romtherm, Romenvirotex, Expo Flowers & Garden si Mobila Expo a fost de 21.500 de specialisti si public larg, din care 32% manageri, 28% ingineri si constructori, respectiv 19% arhitecti si designeri. Publicul - printre care s-au aflat si numerosi investitori - s-a aratat a fi interesat mai ales de amenajari interioare (45%), produse si sisteme pentru finisaje (23%), amenajari exterioare (18%) si mobilier, electronice sau electrocasnice (13%). Printre noutatile care au atras atentia vizitatorilor, s-au distins sistemele care dispun de banda magnetica pentru etansare intre panourile (vitrajele) glisante din sticla, respectiv diverse vitralii decorative”, a precizat Carmen Blasutti, director de proiect din partea Romexpo SA pentru Ambient Expo 2017.
In nota obisnuita, programul de vizitare a expozitiei a fost stabilit in perioada 23-25 martie 2017 (de joi pana sambata) intre orele 10:00-18:00, iar duminica, 26 martie 2017, intre orele 10:00-16:00, in timp ce biletele, in valoare de 10 lei pentru o intrare, pot fi achizitionate si online. Informatii suplimentare, la www.ambient-expo.ro
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left