Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home
AMBIENT EXPO: Doua dintre firmele grupului Moteco sunt prezente la eveniment
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 25 Mar 2017 12:00
Doua dintre firmele membre ale grupului bucurestean Moteco, respectiv Moteco Steel Filiala si Moteco Glass Filiala, isi expun produsele la Ambient Expo 2017 pe platforma de langa pavilionul central. Din partea Moteco Steel Filiala este prezenta la eveniment Roxana Mladen, manager  in cadrul acesteia, care indica, in cele ce urmeaza, ca principalele motive pentru care s-a decis sa se participe, in premiera, la acest eveniment sunt „necesitatea cresterii gradului de notorietate a marcii Moteco pe piata autohtona, oportunitatea sporirii numarului de clienti si dorinta de a interactiona cu beneficiarii, pentru a prelua informatii despre asteptarile si necesitatile acestora in materie de noi produse”. Managerul Moteco Steel Filiala mai precizeaza ca gama de produse care este expusa in cadrul targului include: „accesorii de feronerie pentru prinderea sticlei plane, sticla prelucrata (sablata, printata, vopsita si prevazuta cu folie PDCL), precum si cateva idei de includere a acestor tipuri de solutii in designul interior, segment pe care avem deja un nou portofoliu de clienti, carora le oferim inclusiv servicii de consiliere”. „In ceea ce priveste organizarea targului, putem spune ca suntem multumiti, vizibilitatea standului este buna, iar numarul de participanti satisfacator”, a concluzionat Roxana Mladen.
Grupul de firme Moteco, din Bucuresti, integreaza activitatea firmelor Moteco Steel Filiala (activa in distributia de accesorii pentru sticla plana), Moteco Glass Filiala (sticla prelucrata), Moteco Façade (productie de tamplarie din aluminiu si PVC si montaj de sticla plana) si Moteco Adviser (importuri de materiale pentru uz propriu si distributie catre terti). Informatii suplimentare, la www.moteco.ro
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left