Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - CONSTRUCT EXPO: Prima prezenta pentru Door-Met la eveniment
CONSTRUCT EXPO: Prima prezenta pentru Door-Met la eveniment
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 25 Mar 2017 12:20
In pavilionul A (nivelul 4.5) al Centrului Expozitional Romexpo - Bucuresti, in care se desfasoara, pana la data de 26 martie a.c. expozitia Construct Expo, este prezenta si compania Door-Met, din Bacau. Aceasta s-a specializat in productia de obloane si rulouri din aluminiu in nuante ce imita lemnul, precum si in acordarea de servicii de vopsire in camp electrostatic. Producatorul a inregistrat, anul trecut, o majorare de 20% a cifrei de afaceri, in raport cu nivelul de 2 milioane de lei din 2015, iar pentru 2017 estimeaza o noua crestere, de cel putin 10%. „Luam parte in premiera la editia din acest an a expozitiei si nu ne-am stabilit obiective prea mari, intrucat am observat ca numarul vizitatorilor scade de la un an la altul. Deoarece aproximativ 50% din produsele pe care le realizam ajung la export, atat prin actiuni directe (in proportie de 40%), cat si indirecte, putem spune ca pietele din Italia, Germania si Belgia sunt mult mai dezvoltate decat cea autohtona pe segmentul principal de activitate. Dintre toate tarile in care suntem prezenti, piata italiana are cea mai mare traditie in acest domeniu, existand aproximativ 85 de tipologii diferite de obloane, in functie de fiecare regiune in parte. In prezent, in oferta se regasesc aproximativ opt tipuri de obloane, iar pe o parte dintre acestea le-am expus si in cadrul acestui targ. De asemenea, prezentam vizitatorilor un produs special, respectiv un rulou cu lamele orientabile”, a precizat Florin Stefanescu, directorul general al firmei.
In ceea ce priveste planurile de dezvoltare pentru acest an, managerul Door-Met informeaza ca se are in vedere achizitia de software pentru organizarea activitatii de productie, precum si extinderea capacitatii de fabricatie. „O particularitate a acestor operatiuni consta in faptul ca obloanele sunt realizate cu matrite proprii, seriile comercializate fiind originale, desi la nivel intern acestea sunt produse de nisa. Pe langa livrarile de la export, distributia se face, in principal, in zona Moldovei, cu precadere in mod direct, intrucat produsele sunt foarte fragile si este de preferat sa fie transportate cu foarte multa atentie”, a concluzionat Florin Stefanescu. Informatii suplimentare, la www.doormet.ro
 
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left