Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Hilti
Home
TERAPLAST: Randament la zi de aproximativ 54% pentru actionari
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 16 Mai 2017 17:14
Compania Teraplast, cel mai mare procesator de PVC din Romania si unul dintre principalii producatori de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor, a desemnat Banca Transilvania ca agent de plata pentru distributia dividendelor din profitul aferent anului 2016.
Pentru al doilea an consecutiv, Teraplast a decis acordarea de dividende si de actiuni gratuite actionarilor sai, prin cele doua actiuni compania oferindu-le actionarilor un randament la zi de aproximativ 54%. Potrivit deciziei Adunarii Generale a Actionarilor din 27 aprilie 2017, Teraplast va acorda un dividend de 0,0169 lei/actiune si va aloca pentru fiecare actionar cate o actiune gratuita la fiecare 1,95 actiuni detinute.
Comparativ, in anul 2016, randamentul cumulat din dividend si actiuni gratuite a fost de aproximativ 53%, la aceeasi data de raportare.
 
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left