Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - VELUX ROMANIA: Oamenii din companie, prioritatea numarul unu pentru un manager
VELUX ROMANIA: Oamenii din companie, prioritatea numarul unu pentru un manager
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 28 Aug 2017 14:24
VELUX Romania, lider in domeniul ferestrelor de mansarda si cel care a creat de la zero o piata care practic nu exista, s-a impus inca de la inceput si la noi ca o Companie Model. In viziunea lui Villum Kahn Rasmussen, cel care a fondat VELUX in anul 1965, o Com-panie Model este cea care lucreaza cu produse folositoare pentru societate si isi trateaza clientii, furnizorii si angajatii mai bine decat alta organizatie.
“Suntem norocosi si mandri ca in acesti 20 de ani, am reusit sa avem o Companie Model, in care cultura organizationala este vitala pentru ca aceasta ajuta compania sa dainuie in timp, sa progreseze si sa functioneze,” spune Noemi Ritea, director general VELUX Ro-mania.
Oamenii din companie, prioritatea numarul unu pentru un manager
Cand vine vorba de echipa VELUX Romania, seriozitatea, devotamentul, si responsabili-tatea sunt calitatile pe care orice viitor angajat trebuie sa le aiba pentru a trece de proce-sul de recrutare. Asa se explica cum, in prezent, printre angajati sunt persoane cu vechime de 16, 15, 13 sau 10 ani, iar acest lucru este probabil cel mai bun barometru al sanatatii organizatiei. “Avem o cultura organizationala solida, care este vie tocmai prin faptul ca oamenii care lucreaza in organizatie respecta valorile acesteia. Acestea fac parte din ADN-ul nostru ca echipa. In acelasi timp, ne pasa de climatul inte-rior din birou si de siguranta membrilor familiei VELUX, pentru care cream un mediu de lucru sanatos si sigur, unde echilibrul intre viata personala si cea profesionala este res-pectat. In anul 2016 am avut 1.9 accidente pentru 1 milion de ore lucrate, aceasta fiind doar una din performantele noastre de Companie Model la nivel de grup. Pentru 2020, ne-am propus sa ajungem la 0 accidente la locul de munca,” mai spune Noemi Ritea.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left