Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ROTO SOLID B, balamale cilindrice pentru usi din lemn si PVC
ROTO SOLID B, balamale cilindrice pentru usi din lemn si PVC
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 01 Sep 2017 09:23
Balamalele din seria Roto Solid B sunt destinate instalarii la ansamblurile de usi executate din lemn stratificat sau PVC, avand caracteristici deosebite de performanta si o durabilitate ridicata. Aceste proprietati se datoreaza materialelor deosebite utilizate la executia acestor produse, fiecare dintre materiile prime indeplinind in mod strict cerintele impuse in cadrul normelor ce reglementeaza domeniul respectiv de activitate. Balamalele prezinta avantajul major ca asigura o cuplare precisa a cercevelei si tocului, care este posibila gratie reglajului tridimensional. Trebuie mentionat faptul ca toate ajustarile necesare se realizeaza dupa montajul usii, iar pentru a efectua operatiunea respectiva este suficient un singur specialist. Produsul este livrat in orice nuanta din paletarul RAL, atat din gama standard, cat si din cea speciala, ceea ce il face sa fie extrem de adaptabil la o mare diversitate de optiuni  de design. De asemenea, finisajul realizat in camp electrostatic asigura o intretinere facila si rapida a reperelor.
 
Caracteristici avansate de siguranta si accesorii multiple ce imbunatatesc performanta
Functionalitatea balamalelor Roto Solid B este garantata de utilizarea unor bucse din PVC de calitate deosebita, care prezinta proprietatea de autolubrifiere si au contribuie, la randul lor, la facilitarea mentenantei. Pe segmentul de siguranta, sistemele sunt dotate cu sigurante patentate, cu ajutorul carora este zadarnicita orice incercare de demontare neautorizata a usii. La aceasta caracteristica de securitate un aport important il au stifturile speciale ce intra in structura balamalelor. In ceea ce priveste timpul de montaj, blocurile premontate au o contributie hotaratoare la scurtarea lui, ceea ce duce la o imbunatatire substantiala a productivitatii. Gama extinsa de accesorii, cum ar fi, de exemplu, sabloanele, stifturile de siguranta, componentele suplimentare etc. asigura, la randul sau, o imbunatatire semnificativa a performantei sistemului, in ansamblul sau.  
 
***
Roto Frank este unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de sisteme de feronerie pentru ferestre/usi, care realizeaza anual o cifra de afaceri de peste 620 milioane de euro, avand o numar mediu de 4.500 de angajati. Compania detine 15 unitati de fabricatie la nivel international si este prezenta inclusiv in Romania prin intermediul unei reprezentante proprii.
 
Informatii suplimentare, la www.roto-romania.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left