Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ELECTRIC PLUS: Intreaga productie de usi de garaj se livreaza la export
ELECTRIC PLUS: Intreaga productie de usi de garaj se livreaza la export
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 12 Sep 2017 12:00
In gama produselor Barrier - marca detinuta de Electric Plus (Bacau) - sunt cuprinse si usile de garaj pentru care compania este producatoare, precum si sistemele de inchidere automata pentru porti industriale, in cazul carora firma activeaza ca distribuitor. „Departamentul USR, respectiv sectia de productie a usilor sectionale si a rulourilor, reprezinta cea mai noua linie de business a marcii Barrier, pe care am infiintat-o cu scopul de a completa, in mod firesc, paleta de produse destinate elementelor de anvelopare pentru constructii. In cadrul acesteia, principalele tipuri de usi realizate sunt cele sectionale, destinate utilizarii in domeniul rezidential (la garaje pentru locuinte) si modelele care au aplicabilitate comerciala sau industriala (la hale industriale, ateliere, depozite, showroom-uri, spalatorii auto etc.), precum si usile tip rulou, rezidentiale sau industriale. Aceste produse sunt proiectate si fabricate in conformitate cu standardele europene actuale, folosind componente de cea mai inalta calitate, pentru a obtine, in acest mod, produse adaptate cat mai bine nevoilor specifice fiecarui client in parte, la un nivel ridicat de performanta tehnica, siguranta in functionare si prezentare estetica. La fel ca si in cadrul celorlalte sectii Barrier, inclusiv pentru departamentul USR preocuparea noastra permanenta vizeaza asimilarea celor mai noi tehnologii si tendinte ale pietei, pentru a putea oferi cele mai moderne si avansate solutii de inchidere cu usi sectionale si pentru a putea sustine, astfel, competitivitatea produselor. Sectia are o suprafata de 2.000 mp, este deservita de o echipa de 20 de angajati si asigura o capacitate de fabricatie de 60 de repere/zi. Usile realizate sunt rezidentiale, industriale sau de intrare pietonala, sunt actionate manual sau electric (cu telecomanda), sunt prevazute cu diverse tipuri de motoare, au o greutate cuprinsa intre 70 kg si 500 kg, dimensiuni situate intre 1.500 x 1.500 mm si 5.000 x 3.000 mm (la modelele rezidentiale) sau 8.000 x 6.000 mm si cu posibilitate de depasire a gabaritului respectiv (pentru cele industriale), iar sistemele de siguranta si dispozitivele de actionare sunt conforme normelor europene. Principalele game de usi de garaj pe care le comercializam sunt YK, Fortius, Scudo, Igloo, VIP, Cobra, Galaxy si Cristal, iar cele de sisteme de automatizari pentru porti industriale sunt EVA si VE”, precizeaza Adrian Garmacea, CEO al Electric Plus.
In aceste conditii, compania pe care o conduce a inregistrat, in primul semestru al anului in curs, o majorare de 23% a volumului vanzarilor, in raport cu valoarea din intervalul similar din 2016. In acelasi timp, pentru intregul exercitiu financiar 2017, se preconizeaza o majorare de aproximativ 30% a cifrei de afaceri, comparativ cu cele 103,8 milioane de lei din 2016. Includerea sistemelor de automatizare pentru portile industriale in oferta proprie a avut loc in anul ... si a survenit pe fondul cererii crescute a pietei. „Intreaga productie de usi de garaj si porti industriale se livreaza la export, cu precadere in Italia, Franta, Belgia si Marea Britanie, iar vanzarile pe pietele externe contribuie cu aproximativ 7% la cifra totala de afaceri. In acest moment, nu putem vorbi de un model preferat de utilizatori, intrucat fiecare categorie de beneficiari, din fiecare tara in parte, are particularitatile sale in solicitarile de usi de garaj/porti industriale”, a mai precizat Adrian Garmacea. Informatii suplimentare, la www.barrier.ro
 
rehau
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left