Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Actualitatea interna
ANPFR: Urmeaza o campanie de publicitate in cotidiane de mare tiraj
Actualitatea interna Publicat de AG&F 08 Apr 2003 11:30
Luni, 7 aprilie a.c., la ora 17:00, a avut loc a doua intrunire a lunii curente a Comitetului Director (CD) al Asociatiei Nationale a Producatorilor de Ferestre, Usi, Fatade si Geam Termoizolant din Romania (ANPFR), la sediul din Otopeni (Hotelul "Sky Group"). S-au dezbatut urmatoarele:* Stadiul transmiterii scrisorilor de colaborare cu institutii de resort: MLPTL, Asociatia Romana a Bancilor, Inspectia de Stat in Constructii etc.;* Validarea inscrierii noilor membri;* Situatia preliminara a propunerilor privind normele minime de calitate pentru tamplaria din aluminiu si lemn stratificat;* Masuri organizatorice in perspectiva Adunarii Generale a ANPFR.Membrii Comitetului Director au stabilit noi directii de actiune pentru perioada imediat urmatoare. Intre acestea se afla si initierea unei campanii de publicitate in cotidiane de mare tiraj: Adevarul si Romania libera. Vor fi publicate mesaje destinate potentialilor beneficiari, referitoare la cerintele minime de calitate privind tamplaria si informatii de contact ale membrilor ANPFR.

Pregatiri pentru Adunarea Generala din 6 mai 2003
In urmatoarele sedinte, membrii Comitetului Director vor elabora si aproba documentele care vor fi supuse dezbaterii in cadrul Adunarii Generale ANPFR din 6 mai, ora 11:00. Pe ordinea de zi a Adunarii Generale sunt inscrise urmatoarele:- Raport de activitate al Comitetului Director;- Raport al Comisiei de Cenzori;- Raport al secretarului general;- Propuneri privind modificarea si completarea Statutului asociatiei;- Alegerea noului Comitet Director si a conducerii ANPFR;Secretariatul General al ANPFR primeste propuneri de modificare si completare a Statutului precum si candidaturi pentru ocuparea functiilor de conducere pana luni, 14 aprilie 2003, cand va avea loc urmatoarea intrunire a Comitetului Director. Acestea pot fi depuse direct la sediul asociatiei din Otopeni, Calea Bucuresti nr. 283, DN 1, km 16,5, Sky Gate Hotel, telefon: 0722-596.287, tel./fax: 021/266.46.53 sau transmise prin e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .Statutul ANPFR disponibil la: www.fereastra.ro/stiri/Statut.doc
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left