Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ETEM: Compania participa ca expozant la BATIMAT 2017
ETEM: Compania participa ca expozant la BATIMAT 2017
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 27 Oct 2017 19:39
Intre 6 si 10 noiembrie 2017, ETEM va participa la expozitia BATIMAT ce va avea loc in Paris, Franta. Standul companiei va fi localizat in Hala 5A sub numarul K64.
Batimat este industria de leading la nivel international, cu peste 350.000 vizitatori din intreaga lume. Factorii de decizie si managerii de proiect se aduna la un loc pentru alegerea de parteneri si pentru a cerceta produse si solutii pentru cladirile prezente, cat si cele ce urmeaza a fi construite.
In acest an forumul va include un program dezvoltat si conferinte pentru expozitii cu tematica pe industrie. Zonele de demonstratii vor oferi vizitatorilor oportunitatea de a urmari si invata despre cele mai noi produse, solutii tehnice si servicii.
Pentru prima oara, ETEM va fi prezent cu ultimul sistem de glisanta - E78, promovat sub sloganul: „Rama redusa, priveliste mai mare”.
Vizitatorii nostri vor putea vedea si alte sisteme marca ETEM, cum ar fi: E75 pentru usi fara urme, E68, E45 si E50. Din gama de fatade ventilate vor fi prezente sistemele Vario Lamella si Bravo W. Informatii suplimentare, la www.etem.ro
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left