Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - KONDOR INVEST: Dezvoltare a activitatii cu ajutorul unei platforme ERP
KONDOR INVEST: Dezvoltare a activitatii cu ajutorul unei platforme ERP
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 22 Dec 2017 09:00
Potrivit oficialilor companiei Kondor Invest, in cadrul acesteia este activ cel mai performant sistem de gestionare a ofertelor si a comenzilor din domeniul productiei rulourilor, copertinelor si usilor de garaj. „Investitiile in acest sistem de tip ERP (Enterprise Resource Planning) au fost realizate anual, ne-au ajutat sa scadem costurile si sa oferim clientilor predictibilitate si transparenta prin vizualizarea starii comenzii si a termenului de livrare. De asemenea, foarte important este ca am reusit, cu acelasi numar de angajati, sa crestem productia si sa gestionam, fara probleme, comenzi cu pana la 30% mai mari, asa cum s-a intamplat in 2016, raportat la 2015. Si in 2017 s-a intamplat acelasi lucru, in conditiile in care ne-am extins echipa cu doar trei angajati. Totodata, anul trecut, aceasta platforma ERP de gestionare a stocurilor a fost dezvoltata cu un nou modul, care ne permite achizitia din timp a materiei prime si reducerea stocurilor neperformante”, subliniaza reprezentantii firmei.
Producatorul Kondor Invest are o prezenta puternica pe piata nationala de profil, cu incasari care au atins, in 2016, nivelul de 7 milioane de lei si o echipa de 25 de angajati. In 2017, a fost inregistrata o crestere de aproximativ 30% a rulajului, peste 60% din totalul incasarilor fiind cota celor generate de livrarile efectuate in Bucuresti. Informatii suplimentare, la www.kondorinvest.ro
 
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left