Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ELECTRIC PLUS: Proiectul Francizei Barrier, in extindere si in 2017
ELECTRIC PLUS: Proiectul Francizei Barrier, in extindere si in 2017
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 19 Dec 2017 09:00
Dezvoltarea retelei de francize detinute de producatorul tamplariei Barrier, compania Electric Plus, din Bacau, demarata la jumatatea anului 2014, a continuat si in 2017.
Despre acest program, Adrian Garmacea, fondator si CEO al Electric Plus, precizeaza: „Privim cu incredere spre viitor. Astfel, am creat conceptul de franciza Barrier, un proiect in care credem si pe care il dezvoltam permanent. Venim cu solutii complete si alocam resurse pentru educarea clientului, cresterea performantei si promovarea de noi tehnologii. Cand am creat marca Barrier, ne-am stabilit o strategie foarte clara pentru urmatorii ani: cele mai bune materiale si utilaje si cei mai pregatiti oameni pentru cele mai bune ferestre. Vrem sa fim cei mai buni si acesta este doar inceputul. Ne bucura increderea primita din partea colaboratorilor (doi dintre acestia, spre exemplu, sunt fosti producatori de tamplarie termoizolanta), aprecierea fata de profesionalismul echipei Barrier si, mai ales, buna perceptie a publicului asupra produselor noastre, a efortului de organizare, a suportului direct sau a campaniei de publicitate”.
Cel mai nou magazin din cadrul retelei, inaugurat recent, este cel din Lugoj, aflat in proprietatea lui Ioan Astalas, care subliniaza ca „acest proiect s-a nascut din pasiune si din dorinta de a ajuta lugojenii, care doresc sa-si schimbe tamplaria si sa se ingrijeasca de caminul lor, in cel mai bun mod posibil”.
Ferestrele Barrier, recunoscute atat pe piata din Romania, cat si in numeroase tari din Europa, sunt realizate in fabrica din Bacau, in care lucreaza peste 600 de angajati. Aici se proceseaza inclusiv ansambluri speciale, cum ar fi structurile curbe si cele in unghiuri atipice, rulourile exterioare, sistemele de automatizari pentru caile de acces sau usile de garaj. Pentru exercitiul financiar 2017, producatorul Electric Plus estimeaza o majorare de aproximativ 30% a cifrei de afaceri, comparativ cu cele 103,8 milioane de lei, inregistrate in 2016. Franciza Barrier, in cadrul careia partenerii sunt aniversati cu ocazia fiecarui an implinit in cadrul acesteia, este activa, cu exceptia a noua judete, in toate regiunile Romaniei. Informatii suplimentare, la www.francizabarrier.ro 
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left