Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 26 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - R+T 2018: Design si functionalitate, o promisiune pentru cei 60.000 de vizitatori  
R+T 2018: Design si functionalitate, o promisiune pentru cei 60.000 de vizitatori  
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 04 Ian 2018 07:40
Organizatorii manifestarii expozitionale R+T 2018, care se va derula in intervalul 27 februarie - 3 martie a.c. la Messe Stuttgart, si-au exprimat convingerea ca evenimentul din acest an va consemna un succes cel putin la fel de mare ca acela inregistrat la editia precedenta, din primavara lui 2015. Constituindu-se in cel mai important targ international specializat in prezentarea de solutii din sectorul sistemelor de umbrire si portilor, expozitia se bucura de o audienta deosebita in randul expertilor din domeniul constructiilor. In urma cu trei ani, la aceasta veritabila reuniune profesionala si-au expus inovatiile 900 de companii, numarul firmelor straine crescand de la 66% la 73%. Alaturi de marile societati din Franta si Olanda, la R+T 2015 au participat companii din Irlanda, Letonia, Malaezia, Emiratele Arabe Unite, Romania etc. La randul lor, vizitatorii, in numar de aproape 60.000, au venit din peste 130 de state de pe intregul mapamond, 79% dintre acestia fiind europeni. Datele disponibile indica, de asemenea, un echilibru relativ in ceea ce priveste nivelul de interes al specialistilor, a caror atentie declarata s-a indreptat in proportie de 61% catre rulouri si dispozitive de umbrire, de 22% catre porti si 17% catre ferestre. Important de aratat este inclusiv faptul ca targul din Stuttgart are o puternica nota profesionala, demonstrata de faptul ca aproape jumatate dintre cei care i-au trecut pragul in cele 5 zile cat a durat evenimentul au fost experti din domenii conexe industriei constructiilor. Editia din 2018 se anunta la fel de interesanta ca precedentele, deja o serie de inovatii deosebite fiind anuntate de companiile participante. O tema centrala prezentata cu aceasta ocazie va fi aceea a fiabilitatii, sub sloganul „design si functionalitate” multe dintre companii lansand solutii de un inalt ridicat nivel tehnic, estetic si practic. 
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left