Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home
TROOSTWIJK: Licitatie online pentru achizitia de utilaje pentru tamplarie
Producatori de tamplarie Publicat de AG&F 23 Ian 2018 21:00
Casa internationala de licitatii Troostwijk, cu o experienta in domeniul licitatiilor industriale din anul 1930, organizeaza o licitatie online de utilaje pentru productia de ferestre din PVC si aluminiu, respectiv pentru prelucrarea sticlei, amplasate in mai multe zone din Romania (mai precis, in localitatile 1 Decembrie - 13 echipamente si Ceptura - patru linii tehnologice). Toate cele 18 loturi pot fi achizitionate impreuna sau separat, la preturi ce pornesc de la 100 de euro si ajung pana la 15.000 de euro.
Licitatia online se incheie la 31 ianuarie 2018, cele mai multe oferte depuse pana in prezent (sapte) fiind depuse pentru o presa de asamblare a feroneriei Omga BA 60 F PH (fabricata in 2007), iar cele mai putine (momentan, niciuna) pentru linia tehnologica tip CNC de debitare a profilelor din PVC Sturtz STBAZ-JC-LM-160 (cu acelasi an de fabricatie), avand un pret de pornire de 15.000 de euro. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left