Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ETEM România îşi consolidează portofoliul cu soluţii de înaltă calitate
ETEM România îşi consolidează portofoliul cu soluţii de înaltă calitate
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 14 Mar 2018 06:38
Compania Etem a parcurs cu succes în ultimii ani un proces continuu de redresare a afacerii din România, în prezent strategia de dezvoltare focalizându-se pe proiecte şi realizarea de soluţii individuale pentru acestea. De asemenea, o atenţie deosebită este acordată creşterii implicării pe segmentul de faţade ventilate, având în vedere raportul optim calitate-preţ al produselor din portofoliu, la care se adaugă diversitatea acestora. Un obiectiv major pentru intervalul următor este acela de acoperire cât mai mare a pieţei naţionale de profil, încurajând creşterea cererii de produse de înaltă calitate. In continuare directorul general al companiei, Andreas Laspadakis, ofera detalii suplimentare despre teme de interes pentru piata de profil.
 
- Care este cota de piaţă deţinută la momentul actual de Etem România?
- Conform celor mai recente estimări realizate de compania noastră, volumul pieţei autohtone de profil s-a ridicat, în 2017, la aproximativ 216 milioane de euro. Dacă luăm în considerare că Etem livrează sisteme din aluminiu, ocupând, aşadar, un segment destul de restrâns din acest sector a cărui valoare este determinată prin însumarea vânzărilor de produse finite, cota pe care o deţinem actualmente în România se situează în jurul nivelului de 2%.
 
- Cât a fost cifra de afaceri în anul precedent şi ce estimaţi pentru 2018?
- Rezultatele au evoluat încurajator în ultima perioadă, astfel încât, la finele exerciţiului financiar anterior, am reuşit să raportăm încasări de peste 4,6 milioane de euro. Pentru 2018, dat fiind faptul că numărul proiectelor de mare anvergură a scăzut oarecum, situaţie compensată într-o anumită măsură de dinamica deosebită a obiectivelor de mai mică amploare, ţinta noastră, dictată de raţiuni de obiectivitate, este să obţinem vânzări de cel puţin 4,2 milioane de euro.
 
- Ce noutăţi aţi introdus recent în portofoliul de produse?
- În afară de sistemele bine-cunoscute pentru tâmplărie din seriile E45 şi E75, precum şi cele de faţadă cortină E85, oferta noastră a fost completată cu modelul E68, reprezentând o soluţie destinată execuţiei de ansambluri termoizolante cu cercevea ascunsă. De asemenea, am mai lansat şi seriile glisante E78, precum şi cele pentru uşi monobloc E75. Toate aceste produse asigură, prin proiectarea lor ingenioasă, transferuri minime de căldură şi, implicit, economii energetice importante. În ceea ce priveşte aspectul, designul plat este în conformitate cu multe dintre conceptele estetice moderne.  
- Care au fost cele mai importante proiecte la care aţi livrat produse în ultima perioadă?
- Numărul acestora este mare, dintre cele mai reprezentative lucrări putând fi menţionate: The Bridge, Metropolitan Residence şi Unirii View - Bucureşti, spitalul de copii din Timişoara, Inspectoratul Judeţean de Poliţie - Vaslui, Water Park - Craiova, bazinul olimpic din Brăila şi multe altele. Desigur, activitatea noastră nu a fost complet lipsită de probleme, dar considerăm că modalitatea de abordare a acestora este esenţială. De aceea, stimulăm perseverenţa şi încercăm să soluţionăm orice impediment în cel mai scurt timp, în mod profesional şi cu o implicare la capacitate maximă
 
rehau
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left