Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PENOSIL a lansat primul magazin online destinat exclusiv solutiilor de etansare
PENOSIL a lansat primul magazin online destinat exclusiv solutiilor de etansare
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 03 Apr 2018 12:00
Penosil SRL, subsidiara locala a Wolf Group (unul dintre liderii internationali in productia de spume poliuretanice si etansanti), isi deschide propriul magazin online.
Grupul detine fabrici in Estonia, Spania, Rusia si Brazilia, si subsidiare sau activitati de distributie in peste 80 de tari.
Wolf Group activeaza in Romania de zece ani, cunoscand o crestere continua in cifra de de afaceri si aprecierea clientilor, ajungand la o cota de piata in industria solutiilor de etansare in constructii de aproximativ 20% (cumulata prin brandul PENOSIL (Penosil SRL) si etichete private pentru importanti jucatori din industria de profil).
Penosil SRL devine astfel primul producator din aceasta industrie ce abordeaza in mod proactiv segmentul e-commerce, printr-un magazin online propriu, si nu doar prin platforme de tip marketplace.
Dupa cum declara Sebastian Carstoiu, Country Manager al Penosil SRL, “mediul online este o noua realitate. Asa cum astazi verificam specificatiile unei masini sau laptop pe internet, cautam recenzii si comparatoare de pret, la fel credem ca se va intampa in curand si cu materialele de constructii. Timpul este cea mai importanta resursa, oamenii cauta sa decida rapid, sa aiba siguranta ca au facut alegerea potrivita si sa primeasca materialele dorite la adresa unde au lucrarea. Se castiga astfel timp si bani”.
Magazinul online penosil.ro se adreseaza echipelor de meseriasi, montatorilor de tamplarie, firmelor de constructii ce au nevoie de solutii pentru etansare cat si oricarui utilizator profesionist sau casnic ce doreste sa aleaga rapid si sigur cea mai potrivita solutie pentru proiectul sau.
Ceea ce diferentiaza PENOSIL reprezinta experienta de utilizare si de cumparare. Produsele Penosil din gama EasyPRO sunt create pentru a oferi “best user experience”, cumuland formule de inalta calitate cu performanta energetica si durabilitate. Design-ul etichetelor este clar si faciliteaza alegerea corecta in doar 5 secunde a produsului potrivit.
In plus, produsele din aceasta gama sunt accesorizate cu unelete de finisare de exemplu spatula EasyPRO, atasata gratuit la pipa fiecarui silicon din aceasta gama). Informatii suplimentare, la www.penosil.ro
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left