Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - NOU! Ghidul de instalare corecta a ferestrelor - un instrument util pe piata
NOU! Ghidul de instalare corecta a ferestrelor - un instrument util pe piata
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 10 Oct 2018 14:00
Incepand cu luna martie a.c., se distribuie una din cele mai importante lucrari tehnice din domeniul tamplariei - si anume „Ghidul de instalare a ferestrelor si usilor de exterior - proiectarea si punerea in practica a operatiunilor de montaj al ansamblurilor de ferestre/usi in structura constructiilor noi si a celor reabilitate”, elaborat de Institutul pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim - Germania, in colaborare cu Asociatia Germana pentru Calitatea Produselor de Tamplarie (RAL). Disponibil in premiera in limba romana, ghidul de instalare corecta a ferestrelor si usilor are peste 250 de pagini si este actualizat cu noile standarde valabile la nivel european si international.
Publicatia reprezinta un instrument de lucru util pentru arhitecti, proiectanti, designeri, producatori /montatori de tamplarie si fatade, antreprenori si firme de constructii/instalatii si amenajari interioare/exterioare, dezvoltatori de proiecte si investitori institutionali/individuali. Indrumarul ofera informatii valoroase si solutii tehnice verificate (testate) in ultimii 30 de ani, odata cu extinderea utilizarii tamplariei termoizolante din PVC, aluminiu si lemn stratificat la scara larga. Totodata, este eficace si in solutionarea litigiilor aparute in legatura cu interpretarea performantei energetice a cladirilor si corelatiile acesteia cu montajul/executia tamplariei si fatadei. „Ghidul de instalare a ferestrelor si usilor de exterior - proiectarea si punerea in practica a operatiunilor de montaj al ansamblurilor de ferestre/usi in structura constructiilor noi si a celor reabilitate” este disponibil intr-un numar limitat de exemplare si poate fi achizitionat la un pret special. Pentru informatii suplimentare si comenzi, click aici!
 
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left