Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - POLNEBO: Parteneriat cu Dakea pe segmentul ferestrelor de mansarda
POLNEBO: Parteneriat cu Dakea pe segmentul ferestrelor de mansarda
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 16 Mai 2018 06:00
Compania Polnebo, unul dintre principalii distribuitori autohtoni de accesorii pentru acoperisuri si hale industriale, cu sediul in judetul Prahova, acorda o atentie deosebita segmentului ferestrelor de mansarda. In prezent, Polnebo este distribuitor direct al marcii de ferestre de mansarda Dakea, care face parte din sistemul de invelitori marca Wetterbest. Reprezentantii furnizorului prahovean mai spun despre gama de ferestre de mansarda Dakea ca „este o serie noua, conceputa in Danemarca si are performante tehnice superioare, producatorul oferind o garantie extinsa si transferabila de 20 de ani, unica pe piata din Romania”. Disponibile in patru variante (Dakea Good, Better, Better PVC si Ultima), ferestrele de mansarda Dakea corespund, potrivit declaratiilor producatorului, „tuturor standardelor europene de performanta si etanseitate” si „pot fi instalate pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15⁰ si 90⁰”.
Compania Dakea este parte a firmei Altaterra (fosta Rooflite), are sediul in Ungaria, de unde exporta in peste 25 de tari europene, iar pe segmentul ferestrelor de mansarda, beneficiaza de parteneriatul cu grupul VKR, cu peste 70 de ani de experienta si inovatie in acest domeniu. Partenerul sau, compania Polnebo, isi desfasoara activitatea pe piata din Romania din anul 2003 si are o echipa de peste 30 de angajati. Informatii suplimentare, la www.polnebo.ro 
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left