Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - TP6000, sistem complet pentru tamplarie termoizolanta de calitate
TP6000, sistem complet pentru tamplarie termoizolanta de calitate
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 16 Mai 2018 06:21
Profilele din seria TP6000 sunt proiectate pentru a permite executia unor ansambluri de tamplarie care sa respecte exigente avansate in ceea ce priveste designul si proprietatile de termo - fonoizolare. Din punct de vedere constructiv, sistemele destinate fabricatiei de ferestre/usi au sase camere de izolare si prezinta o adancime de 70 mm. Pentru etansarea optima la aer si apa, perimetral sunt prevazute doua randuri de garnituri din EPDM. Faltul de geam termoizolant poate avea latimi de 24 mm, 32 mm si 4 mm, permitand, astfel, o mare flexibilitate in ceea ce priveste alegerea celei mai potrivite solutii pentru fiecare lucrare in parte, luand in considerare inclusiv pachetele vitrate triplustratificate. Procesatorii acestor sisteme beneficiaza de o serie de avantaje nete, dintre care se remarca: aspect modern, cu suprafetele vizibile rotunjite, nivel ridicat de etansare la apa si praf, grad optim de izolare termica si acustica etc. Conform masuratorilor realizate in cadrul unor laboratoare specializate, coeficientul de transfer termic la nivelul ramei atinge valoarea de 1,4 W/mpK, in vreme ce indicele de reducere a transmisiei zgomotului se plaseaza la 32 (-2, -6) dB.
 
Programe de cercetare pentru dezvoltarea unor sisteme optimizate
In ceea ce priveste finisajele, profilele sunt livrate in nuante de alb, stejar, nuc, mahon, wenge si antracit. Pentru asigurarea compatibilitatii cu o gama extinsa de proiecte, indiferent de complexitatea acestora, seria TP6000 dispune de toate profilele auxiliare si de legatura necesare, cum ar fi cele de cuplaj cu peretele, de dilatare, de mascare, de cuplaj H sau tubular. De asemenea, Teraplast livreaza catre partenerii sai praguri, conectori, piese de rigidizare, cale, garnituri, capace de acoperire a orificiilor pentru drenaj etc. Pentru ranforsare, furnizorul recomanda utilizarea unor armaturi din otel cu grosimi specifice, care se situeaza intre 1 mm si 2 mm, avand sectiuni U, rectangulare sau rotunde. Pentru facilitarea operatiunilor de executie si punere in opera, compania din Bistrita pune la dispozitia producatorilor de tamplarie informatii utile, asigurand consultanta tehnica necesara pentru realizarea unei lucrari de inalta calitate. Dezvoltarea acestei serii a fost posibila gratie unui program coerent de cercetare, finantat din surse proprii si fonduri europene, prin care se asigura proiectarea unor solutii complete si profesionale pentru realizarea de ansambluri de tamplarie termoizolanta care respecta intrutotul cerintele europene actuale in materie de eficienta energetica.
 
Solicita informatii suplimentare
 
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left