Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - TECTUS GLASS, sistem avansat de balamale pentru usi din sticla
TECTUS GLASS, sistem avansat de balamale pentru usi din sticla
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 14 Mai 2018 06:28
Balamalele Tectus Glass reprezinta o solutie de inalta functionalitate si cu valente estetice incontestabile, care este destinata instalarii in sistem flush a usilor din sticla. Practic, canatul, rama si balamalele sunt coplanare, ceea ce corespunde exigentelor designului minimalist si asigura, in acelasi timp, o maximizare a nivelului de transparenta. Cererea de ansambluri vitrate de mari dimensiuni se formeaza atat pe segmentul imobilelor de birouri, cat si pe cel al constructiilor private unde se solicita un grad sporit de protectie acustica, dublat de o obstructionare insesizabila a campului vizual. Solutia optima pentru astfel de aplicatii este modelul Tectus Glass, ce ofera transparenta si luminozitatea necesare pentru atingerea obiectivelor respective. La acest efect contribuie inclusiv instalarea complet ascunsa. In ceea ce priveste sistemul magnetic de inchidere KC 50 ce functioneaza in tandem cu placa KC 50/G, acesta faciliteaza inchiderea contactless si, in acelasi timp, silentioasa a usii. Dispozitivul poate fi reglat in mod facil, pentru a se adapta diverselor cerinte referitoare la inchiderea usii. Feroneria este completata de un maner din seria KC 17 care se adapteaza perfect din punct de vedere al designului cu toate celelalte elemente ale sistemului.
 
Fixare sigura, reglaj facil si o capacitate de incarcare de pana la 80 kg/canat
Solutia de la Simonswerk nu implica nicio procesare suplimentara a elementelor din sticla. Balamalele Tectus Glass sunt din seria TEG 310 2D, fiind caracterizate prin dimensiuni minimaliste, un unghi maxim de deschidere de 180° si o capacitate de incarcare de 60 kg/canat (80 kg/canat incepand cu trimestrul al patrulea din 2018). Aceasta masa corespunde unei usi cu dimensiuni de 10 mm x 1.000 mm x 2.300 mm. Tehnologia de fabricatie permite echiparea unor usi vitrate cu grosimi cuprinse intre 8 mm si 10 mm, avand rame executate din lemn, aluminiu si otel. De regula, este vorba despre produse de inalta calitate, destinate instalarii la imobilele rezidentiale din categoria premium sau la cladiri care trebuie sa respecte cerinte stricte de utilizare intensa. Profilul de tip U din componenta balamalei sustine foaia de sticla si asigura o fixare sigura a acesteia. Reglarea pozitiei este deosebit de facila si se efectueaza cu ajutorul sistemului flotant de clipsare, iar prin strangerea suruburilor aferente, intregul ansamblu devine rigid, garantandu-se operarea in conditii de maxima securitate. In mod similar, fixarea manerului este simpla, obtinandu-se o prindere stabila si durabila, cu ajutorul sablonului de pozitionare si al unei benzi adezive pre-aplicate.
 
Solicita informatii suplimentare
 
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left