Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 18 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ROTO EIFEL, prag cu inaltime de 0 mm pentru maximizarea accesibilitatii
ROTO EIFEL, prag cu inaltime de 0 mm pentru maximizarea accesibilitatii
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 11 Mai 2018 06:33
Sistemul de prag Roto Eifel a fost dezvoltat de expertii din cadrul grupului german Roto Frank pentru a raspunde, in mod optim, cererii tot mai mari de spatii in care accesul sa se realizeze fara obstacole. Aceasta tendinta nu este doar o consecinta a tranzitiei demografice care are ca efect direct sporirea solicitarilor de locuinte accesibile pentru persoanele de varsta inaintata, ci este inclusiv o urmare a constientizarii nevoii de libertate neingradita a miscarii - una dintre conditiile majore pentru garantarea cresterii confortului in incinte. Solutia de la Roto se caracterizeaza printr-un montaj usor si rapid, elimina complet riscul de impiedicare (datorita incastrarii complete in pardoseala), se supune celor mai moderne cerinte de design si asigura un nivel ridicat de etanseitate, respectand 0normele de conformitate emise de organizatia germana de calitate RAL.
 
Sistem avansat de etansare pentru o eficienta energetica maxima
Pentru a garanta compatibilitatea produsului cu toate exigentele de siguranta stipulate in standardele valabile in domeniul constructiilor, componentele sistemului Roto Eifel sunt supuse unor teste riguroase. Totodata, lacrimarul este prevazut din fabricatie cu componente de asamblare speciale, pentru un montaj rapid si facil. De asemenea, peria aferenta acestui element constructiv este pozitionata spre exterior, pentru a garanta o impermeabilitate ridicata la apa pluviala. In fine, pentru asigurarea unui design atractiv, suprafata din aluminiu a sistemului este finisata in stil matisat, ceea ce confera ansamblului o nota deosebita de eleganta. Pragul este prevazut cu un canal de 16 mm si un ax de 13 mm, astfel incat instalarea este posibila fara a mai fi necesara frezarea suplimentara. Sistemul se poate adapta pentru deschideri din stanga sau din dreapta, fiind asigurata ajustarea de la ambele capete cu pana la 125 mm. Reglajul presiunii de apasare a garniturii Texel instalate la partea inferioara se poate efectua fara utilizarea unor instrumente speciale. Pragul dispune de capace de schimb, ceea ce ii confera un avantaj suplimentar, dat de minimizarea costurilor de intretinere. Un beneficiu suplimentar pentru producatorii de tamplarie termoizolanta este acela ca sistemul de fixare este independent, asigurand o optimizare a operatiunilor de depozitare.
Solicita informatii suplimentare
 
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left