Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IZOTEC GROUP sprijină programul educațional „Școala Altfel”
IZOTEC GROUP sprijină programul educațional „Școala Altfel”
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 10 Mai 2018 09:30
Un proiect de suflet pe care il derulam din anul 2012 este Saptamana Altfel, perioada in care fabrica Izotec este vizitata de elevi de la scolile din zona.
Anul acesta am primit deja vizite ale copiilor de la Scolile Gimnaziale nr. 2 si nr. 3 din Piatra Neamt.
Au fost de varste diferite, de la 7 pana la si 11 ani, insa interesul pentru modul cum lucram si din ce sunt facute ferestrele a fost la fel de mare. E greu de cuprins intr-un articol toate emotiile si toate ideile cu care vin acesti copii minunati, dar incercam sa va impartasim si voua cateva dintre ele.
Ca de fiecare data, copiii ne surprind cu intrebari ingenioase, si noi ne straduim de fiecare data sa le oferim informatii cat mai usor de intele de catre ei.
Cateodata e greu sa explicam fetitelor de ce nu avem inca ferestre roz sau mov, dar o luam si noi ca pe o provocare pentru viitor. Cine stie, in timp, cum vor evolua ferestrele iar furnizorii de profile PVC vor include si aceste culori in oferta?!
Baietii vor sa stie de ce „robotelul” acela galagios nu se ridica si in picioare, ca in filme, si daca cumva face si altceva decat ferestre si usi. Le explicam cu rabdare ca robotelul nostru (de peste 1 milion de euro) face cu precizie munca multor oameni, si executa intocmai comenzile primite de la calculatoare! Cu ajutorul lui putem sa executam ferestre si usi de calitate, pentru siguranta si confortul clientilor nostri!
Un moment de senzatie din timpul vizitei este masina de ambalare automata, iar folia cu bule face senzatie printre micii vizitatori!
Le explicam ca si compania noastra, este evaluata de institutii care vin sa verifice si sa dea „note” produselor fabricate de Izotec. Si suntem mandri ca luam cele mai bune calificative atunci cand sunt testate produsele noastre de catre organismele europene specializate!
Cand le povestim detalii despre siguranta pe care trebuie sa o avem in vedere atunci cand alegem o fereastra, sunt exterm de atenti ca sa povesteasca probabil mai departe cum ne putem feri casa de hotii cei rai!
Si pentru ca sunt copii, cu totii vor sa stie care e surpriza de la finalul vizitei. Incercam de fiecare data sa le facem cadou cate un produs personalizat care sa le aduca aminte cu drag de Izotec- o cana, un zmeu, o sticla de baut apa.
Merele de asemenea sunt savurate cu placere, pentru ca dupa o vizita intensa e bine sa isi refaca fortele cu „bomboane sport”!
Multumim copiilor, cadrelor didactice si parintilor care aleg sa viziteze fabrica Izotec!
Izotec - producator certificat CE pentru tamplaria PVC
Informatii suplimentare, la www.izotec.ro 
 
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left