Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALFA BEST REAL LINE a initiat distributia de profile din PVC marca Baufen
ALFA BEST REAL LINE a initiat distributia de profile din PVC marca Baufen
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 29 Mai 2018 06:00
Furnizorul de sisteme destinate executiei tamplariei termoizolante Alfa Best Real Line (Craiova), ale carui livrari se realizeaza pe plan national, si-a extins portofoliul profilelor din PVC. „Daca pana acum pe acest segment de activitate, care are o contributie de 60% la realizarea incasarilor totale, distribuiam doar sisteme Bauplast si Wintech, recent am demarat un parteneriat pentru distributia de repere Baufen de 88 mm, cu garnitura centrala si 7 camere de izolare, care sunt disponibile in depozitele noastre intr-o gama completa de culori”, au precizat reprezentantii companiei. Oferta promotionala a furnizorului craiovean mai include profile din aluminiu marca BRL, precum si feronerie si accesorii Accado, Vorne si Kale. Oficialii firmei au mai precizat ca decizia de extindere a portofoliului a survenit pe fondul cresterii cererii de profile din PVC.
Activitatea societatii Alfa Best Real Line s-a inscris pe un trend ascendent, rezultatele financiare din 2017 indicand o majorare de la patru milioane de lei (cat s-a consemnat in 2016) pana la 4,7 milioane de lei. Compania este membra a unui grup de firme alaturi de producatorul de tamplarie din PVC si aluminiu Ecosfera Plast. 
 
rehau
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left