Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TEMAD sustine si in 2018 diverse activitati nationale sportive
TEMAD sustine si in 2018 diverse activitati nationale sportive
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 04 Iun 2018 06:00
Pentru compania Temad a devenit deja o obisnuinta sa se implice in sprijinul mai multor tipuri de activitati sportive nationale, individuale, de echipa sau pentru publicul larg, precum cele de raliu, ciclism, maraton, karate sau fotbal. „Anul acesta, am fost deja sponsor pentru cea de-a IV-a editie a Maratonului International Brasov, cel mai panoramic maraton de sosea din Romania, precum si pentru Turul Municipiului Deva, parte a Cupei Romaniei de Sosea pentru Seniori. De asemenea, sprijinim si sponsorizam activitatea sportiva a clubului de karate Happy Fingers, din Brasov, sportivii din cadrul acestuia inregistrand rezultate foarte bune la campionatul national de profil ce s-a derulat la Brasov. Un alt sportiv, de data acesta practicant de raliu, Octavian Ciovica, beneficiaza de sprijinul nostru si are o activitate cu multe rezultate pe plan national, castigand deja in prima parte a lui 2018 Trofeul Serus. De asemenea, chiar si in cadrul echipei de angajati, incercam sa incurajam initiativele care au in centrul lor sportul, asa ca echipa de fotbal a angajatilor Temad participa a participat, la inceputul acestui an, la campionatul de minifotbal Liga Pro Brasov”, au precizat reprezentantii firmei.
Grupul de firme Temad integreaza activitatea companiilor Temad Co, Temad Productie, Temad Energie si Madex, estimand pentru 2018 obtinerea unei cifre totale de afaceri in valoare de 42,8 milioane de euro. Firma are sediul in Brasov si filiale operationale in 13 orase importante din tara, respectiv Brasov, Baia Mare, Bucuresti, Buzau, Constanta, Craiova, Cluj-Napoca, Deva, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Sibiu si Timisoara. Informatii suplimentare, la www.temad.ro 
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left