Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ELECTRIC PLUS: Doua noi francize Barrier inaugurate recent la Bucuresti
ELECTRIC PLUS: Doua noi francize Barrier inaugurate recent la Bucuresti
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 07 Iun 2018 06:10
Producatorul de tamplarie termoizolanta Electric Plus a inaugurat, recent, cel de-al doilea showroom in Bucuresti, dupa ce, in urma cu doar cateva saptamani, un demers similar a fost realizat tot in Capitala, in urma unei investitii in valoare de 100.000 de euro, aceasta fiind prima franciza din Bucuresti. De asemenea, un alt magazin de acest tip a fost deschis in aceasta perioada si la Bistrita, aceasta fiind franciza Barrier cu numarul 33. Compania Electric Plus investeste constant in cresterea notorietatii marcii Barrier si in dezvoltarea parteneriatelor de afaceri, activitatile de distributie realizandu-se prin intermediul unei retele de 300 de parteneri, pe plan national. Marca este prezenta pe 85% din intreg teritoriul Romaniei si in cateva tari din Uniunea Europeana, precum Franta, Marea Britanie, Germania, Italia si, in curand, in Belgia. „De 15 ani suntem mandri sa fabricam si sa oferim romanilor - si nu numai - produse de cea mai inalta calitate. Am reusit sa transformam afacerea dintr-una «de familie» intr-un business la nivel national, fiind prezenti in aproape toate marile orase din tara. Vom continua extinderea si in zona de sud a Romaniei, pana vom ajunge la o acoperire nationala de 100%. Obiectivul nostru este sa crestem constant, sa asiguram un mediu stabil de lucru angajatilor nostri si sa livram clientilor cele mai bune solutii, asa cum i-am obisnuit in toti acesti ani”, a declarat Adrian Garmacea, CEO al Electric Plus.
Sistemul de franciza Barrier asigura partenerilor numeroase beneficii si suport constant in cadrul programului Academia Barrier, in cadrul careia sunt dezvoltate programe dedicate tuturor colaboratorilor, care asigura atat cresterea nivelului de cunostinte despre produsele, serviciile si procedurile Barrier, cat si imbunatatirea abilitatilor specifice de vanzare, comunicare si relationare cu clientii. In acelasi timp, aceasta asigura perfectionarea continua a tuturor angajatilor companiei.
Pentru 2018, managementul societatii si-a propus sa extinda spatiul in care isi desfasoara activitatea Academia Barrier, dar si personalul administrativ, tehnic si de vanzari. Un alt important program de investitii planificat pentru anul in curs vizeaza dezvoltarea noilor capacitati de productie (pentru tamplaria din PVC si aluminiu, geam termoizolant si infoliere), estimate a fi functionale in cursul lui 2019, dupa care urmeaza sa se extinda echipa de lucru cu 200 de operatori. Compania Electric Plus are, in prezent, aproximativ 600 de angajati si a inregistrat, in 2017, o cifra de afaceri de aproximativ 26 de milioane de euro. Informatii suplimentare, la www.barrier.ro 
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left