Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GUARDIAN: Sticlă de control solar cu trei pelicule de argint
GUARDIAN: Sticlă de control solar cu trei pelicule de argint
Oportunitati & Comunicate Publicat de Ovidiu Stefanescu 27 Iun 2018 15:37
Cladirile au cerinte diferite in ceea ce priveste partea estetica, de performanta si functionalitate. Putine materiale de constructie au un impact la fel de mare asupra acestor trei domenii precum sticla.Partea estetica, performanta si functionalitatea sticlei sunt legate intrinsec; una dintre acestea nu poate fi luata in considerare fara cealalta. Multe calitati estetice ale produ-selor din sticla pot fi furnizate cu multiple caracteristici de performanta si invers. Alegeti sticla corecta si arhitectii pot beneficia de pe urma celei mai bune performante, combi-nate cu aspectul cel mai atractiv.In ultimele cateva decenii, industria vitrajelor a fost implicata intr-o cursa a perfor-mantei, dar cresterile de imbunatatire a performantei devin din ce in ce mai mici pe masura ce tehnologiile se maturizeaza. Deseori, aceste mici imbunatatiri de perfor-manta se produc cu un cost - al reducerii aspectului estetic al sticlei.
In cazul in care se presupune ca imbunatatim selectivitatea sticlei (raportul dintre transmisia luminii si factorul solar), aspectul estetic al sticlei si culoarea luminii din inte-riorul cladirii nu ar fi probabil de dorit nici in ceea ce il priveste pe arhitect sau pentru confortul ocupantilor din cladire.In prezent, in ceea ce priveste fatadele de sticla, tendintele sunt neutralitate, un nivel ridicat de transmisie a luminii, reflexivitate ( reflexie ridicata sau scazuta), dimensiuni mari sau forme speciale (de exemplu, sticla curbata).Prin urmare, Guardian Glass a facut un pas important intr-un demers care introduce o viziune diferita pentru portofoliul nostru de produse. Scopul nostru este sa furnizam cele mai performante si mai atractive produse din sticla din industrie. Cuprinzand flexibilita-tea, culoarea si functia, produsele noastre ii ajuta pe arhitecti sa isi implementeze vi-ziunile cele mai inspirate.
Prin urmare, lucram intens sa le oferim clientilor nostri produse din sticla care au un ni-vel ridicat de performanta, dar fara a compromite partea estetica. Am lansat recent produse noi din sticla care prezinta un nivel estetic imbunatatit, cu o culoare mai imbunatatita si mai consistenta, indiferent de unghiul de vizualizare.Sa luam un exemplu recent:
 
Guardian SunGuard® SNX 60
Sticla cu control solar SunGuard SNX 60 este un exemplu bun de produs lansat re-cent, care ofera o estetica imbunatatita pentru niveluri de performanta aproape similare cu cele ale variantelor precedente.SunGuard SNX 60 este o sticla peliculizata cu trei straturi de argint care ofera un nivel ridicat de performanta, eficienta energetica si un aspect estetic imbunatatit. Are un as-pect transparent, neutru consistent. Sticla lasa sa treaca 60% din lumina naturala diurna in interior si doar 29% din caldura solara, prezentand un nivel foarte ridicat de izolare termica.SunGuard SNX 60 a fost selectat pentru proiectul La Casa del Desierto („Casa din desert“). Acest proiect solicitant, dar creativ al companiei Guardian Glass a fost finalizat recent in desertul Gorafe din Spania. Proiectul a avut un obiectiv clar: a demonstra la fata locului, pe durata celor patru anotimpuri, importanta sticlei in viata noastra si intr-unul dintre cele mai extreme medii din Europa.La Case del Desierto este sustinuta pe o structura din lemn si cu vitraje Guardian Glass, eficiente din punct de vedere energetic, inclusiv SunGuard SNX 60. Proiectul acestei case prietenoase cu mediul, eficienta din punct de vedere energetic este re-zultatul eforturilor combinate ale unei echipe mari, compuse din arhitecti cu experienta, alaturi de specialisti din domeniul sticlei, ingineri si consultanti.Colaborarea cu partenerii pentru rezolvarea problemelor specifice. De asemenea, Guardian Glass colaboreaza indeaproape cu partenerii din industrie pentru a le propune clientilor nostri solutii eficiente, care sunt testate in totalitate si ap-robate pentru aplicatii specifice si pentru rezolvarea provocarilor specifice. Acest lucru inseamna ca ne dorim sa propunem solutii specifice pentru arhitecti, companii de mon-taj fatade si pentru clientii directi, in contextul problemelor cu care se confrunta acestia.
 
 
Sistemul Guardian TEA
O alta dezvoltare recenta de la Guardian Glass (care este, de asemenea, folosita la La Casa del Desierto) este Sistemul Guardian TEA (True Edge Application). Aceasta tehnologie unica imbunatateste calitatea si reduce durata de timp necesara pentru emailarea perimetrala a sticlei Guardian cu pelicula magnetronica securizabila.
 Dezvoltata in stransa cooperare cu Ferro (furnizorul de clasa mondiala de vopseluri pentru sticla), Sistemul Guardian TEA nu este doar mai rapid si mai fiabil decat me-todele onventionale (obtinandu-se o suprafata perfect uniforma cu calitati optice ex-celente), care reduce timpii de pregatire pentru produsele cu vitraje structurale. Tehno-logia reduce numarul de etape post-procesare intr-un proces unic, iar in acest mod vi-trajele sunt livrate mai repede catre client.
Sistemul TEA de la Guardian este aplicat pe pelicule, pentru a crea o suprafata pu-ternica, uniforma, care ofera o aderenta fiabila in vitrajele structurale, colturi exclusiv din sticla, luminatoare.
 
***
Guardian Glass
Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari pro-ducatori mondiali de produse din sticla float, sticla peliculizata si produse fabricate din sticla. In cele 25 de fabrici de sticla float din toata lumea, Guardian Glass produce sticla de inalta performanta pentru uz exterior (atat in scopuri comerciale, cat si rezidentiale) si aplicatii din domeniul arhitectonic interior, precum si produse din domeniul transportu-rilor si tehnic. Sticla Guardian se gaseste in locuinte, birouri, masini si in unele dintre reperele arhitectonice cele mai semnificative din lume. Centrul de Stiinta si Tehnologie al Guardian Glass lucreaza in permanenta sa creeze produse din sticla si solutii noi, utilizand cea mai avansata tehnologie pentru a-si ajuta clientii sa vada ce este posibil - see what's possible®. Vizitati guardianglass.com.
 
Guardian Industries
Guardian Industries, o companie globala cu sediul central la Auburn Hills, Michigan, are in jur de 18.000 de angajati si deserveste facilitati din America de Nord, Europa, Ameri-ca de Sud, Africa, Orientul Mijlociu si Asia. Companiile Guardian fabrica produse de sti-cla flotata cu un nivel ridicat de performanta, peliculizate si fabricate pentru aplicatii arhitecturale, rezidentiale, de interior, din domeniul transporturilor si tehnic si componente de inalta calitate placate cu crom si din plastic vopsit, pentru industriile au-tomobilelor si camioanelor comerciale. Viziunea companiei Guardian este sa creeze valoare pentru clientii sai si societate, prin inovare continua, cu utilizarea unor resurse putine. Guardian este o sucursala detinuta in totalitate de Koch Industries, Inc.
 
rehau
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left