Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ALUCONTAINER WOOD GROUP dezvolta segmentul tamplariei din lemn
ALUCONTAINER WOOD GROUP dezvolta segmentul tamplariei din lemn
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 18 Iul 2018 06:00
In domeniul de activitate specific companiei Alucontainer Wood Group, activa pe piata nationala sub aceasta denumire din anul 2012, se regasesc in prezent mai multe specializari, precum executia tamplariei din lemn stratificat, PVC si aluminiu, respectiv productia de unitati locative tip container si a structurilor bazate pe containere modulare. „Cererea pe segmentul executiei ferestrelor si usilor din lemn stratificat este in crestere, in detrimentul celor din PVC, in structura livrarilor proprii regasindu-se, in principal (cu 70% din total), vanzarea de ferestre, diferenta revenind usilor. Utilajele de ultima generatie pe care le detinem ne confera o capacitate de fabricatie de 2.300 mp/an, iar principalele proiecte pe care le avem in vedere in vederea dezvoltarii activitatii pe acest segment sunt reprezentate de achizitia de noi utilaje performante in vederea majorarii capacitatii de productie in acest domeniu, deschiderea unei sectii de fabricatie a tamplariei din otel/aluminiu, precum si cresterea productiei de ferestre/usi de exterior din lemn placat cu aluminiu si a peretilor cortina din lemn stratificat. In acelasi timp, ne-am propus sa ne dezvoltam si celalalt segment de activitate, prin cresterea capacitatii de productie a modulelor tip container”, a declarat Constantin Popescu, administratorul companiei.
Societatea a inregistrat, in ultimul timp, o cifra de afaceri in crestere, care a atins in 2017 pragul de 2,6 milioane de lei, iar oficialul firmei precizeaza ca este vizata, o dublare a cifrei de afaceri in urmatorii doi ani.
„La executia ferestrelor din lemn utilizam materiale de calitate, precum profile din esente de molid, pin nordic, meranti, frasin si stejar, feronerie  Roto sau Maco si geam termoizolant procurat de la Cristal Brad, Leonor Com si Clemans Al Glass. In ultimul timp, utilizatorii au preferat, in principal, ferestre realizate din pin nordic si meranti, solicitat in special pentru comenzile externe, unde distributia se realizeaza atat direct, cat si prin intermediul partenerilor specializati. De asemenea, preturile pe care le practicam pentru tamplaria din lemn stratificat placata cu aluminiu sunt comparabile cu cele ale tamplariei din aluminiu bine izolate si de calitate, ceea ce ne ofera posibilitatea de a creste productia pe acest segment de piata. Incepand din luna august a acestui an, vom produce ferestre/usi din otel cu sisteme Jansen (inclusiv rezistente la foc). La nivel national, cele mai numeroase comenzi pe care le-am indeplinit au provenit din Bucuresti, Sibiu, Bistrita-Nasaud, Timisoara si Iasi. Tamplaria pe care am realizat-o se regaseste, in acelasi timp, si in constructiile modulare pe care le-am executat in Capitala precum Scoala Butterfly (Baneasa) si un spatiu de tip resturant in cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, dar si in localitatea Horezu. De asemenea, de-a lungul timpului, am executat lucrari importante si peste hotare, respectiv in Marea Britanie unde am livrat ansambluri din aluminiu pentru hotelul Nobu din Londra sau in Austria (locuinte individuale), dar si ferestre/usi din lemn stratificat in Belgia si Olanda”, a mai precizat Constantin Popescu. Informatii suplimentare, la www.containeredelocuit.ro 
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left