Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HORNBACH: Noi modele de usi ce asigura securitate si confort
HORNBACH: Noi modele de usi ce asigura securitate si confort
Oportunitati & Comunicate Publicat de DTP 23 Iul 2018 17:51
HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, pune la dispozitia clientilor cele mai noi modele de usi, ce asigura securitatea si confortul locatarilor, precum si un design inovator si atractiv.
Constatam ca tendinta de alegere a usilor dupa nuanta s-a pastrat de-a lungul timpului in randul clientilor nostri. Acestia opteaza, asadar, pentru nuante ce se pot asorta usor cu amenajarile interioare din locuintele lor, respectiv tonurile minimaliste. Totusi, am observat in ultima vreme si o crestere a cererii de usi personalizate, in culori si modele originale, care au rolul de a crea un contrast puternic cu restul locuintei. Astfel, in reteaua de magazine HORNBACH se poate gasi o varietate mare de modele si culori de usi, care vine in intampinarea preferintelor tuturor clientilor nostri“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, directorul general al HORNBACH Romania.
In acest sens, clientii pot alege din portofoliul HORNBACH diverse articole, ce acopera o varietate de preturi, modele si culori, de la usi de interior (din MDF, lemn, sticla, PVC), usi de intrare (metalice, din lemn, PVC, antifoc) pana la usi de garaj. Culoarea usilor reprezinta un criteriu de baza in alegerile romanilor atunci cand vine vorba de amenajarea casei, respectiv garajului. Atat tonurile deschise, de alb, cat si cele inchise, de wenge sau nuc, alaturi de designul minimalist, se reflecta din ce in ce mai mult in preferintele romanilor.
In cazul usilor de interior, majoritatea clientilor prefera modelele simple, de culoare alba, disponibile in magazin. Cele mai solicitate dimensiuni sunt cele standard, de 80 si 90 mm latime. Exista insa si cumparatori care opteaza pentru articole la comanda, deoarece se axeaza mai mult pe materialul, modelul, structura ori culoarea usilor, pretul nefiind un criteriu principal in alegerile lor. Usile de interior se regasesc, asadar, intr-o multitudine de materiale, modele cu diverse forme si decupaje, structuri cu striatii verticale sau orizontale si o gama variata de culori.
Pe de alta parte, usile de intrare preferate de majoritatea clientilor sunt cele din PVC, de culoare alba, precum si cele metalice, la dimensiunile standard, in culori inchise (wenge, nuc). Un procent insemnat de clienti prefera modele la comanda speciala, deoarece isi pot personaliza produsele in functie de dimensiune, model, norme de securitate, culoare si optiuni de deschidere.
Majoritatea clientilor care achizitioneaza usi de garaj le prefera pe cele basculante cu actionare manuala, de culoare maro, dar si alba, la dimensiuni standard. De asemenea, avem si clienti care opteaza pentru articole la comanda speciala, care aleg usi de dimensiuni atipice, cu diverse actionari automate si nuante variate de culori.
In cazul usilor de intrare, majoritatea sunt produse in Romania. Cele de interior au provenienta locala in proportie de 30%, restul fiind importate din Germania si Polonia, iar usile de garaj sunt produse in totalitate in Germania.
Specialistii HORNBACH le recomanda clientilor sa se informeze inainte de achizitionarea unei usi de pe site-ul www.hornbach.ro si, in functie de preferinte si necesitati, pot beneficia de consiliere de specialitate in magazinele HORNBACH. De asemenea, clientii pot apela la serviciul de montaj profesionist pus la dispozitie de retailer, pentru care dispun de o garantie de 2 ani.
***
Despre HORNBACH Romania
Fondata in anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul constructiilor si gradinaritului care se poate mandri cu o istorie de 6 generatii. In acest moment, concernul detine 157 de magazine mixte de materiale de constructii si gradinarit, in 9 tari din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elvetia, Suedia, Slovacia si Romania), dintre care 6 in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu).
Conceptul comercial si gama de produse sunt orientate in intregime catre sprijinirea proiectelor clientilor. HORNBACH le garanteaza acestora preturi mereu mici, fiind lider de piata pe acest segment. In plus, calitatea excelenta a consultantei si a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumarate studii si teste independente.
Prin pionierat, ca de exemplu deschiderea primului magazin mixt de materiale de constructii si produse de gradinarit (1968), a primului megastore (1980) si a primului magazin de materiale de constructii cu conceptul drive-in (2003), HORNBACH isi dovedeste in permanenta forta inovatoare. De decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, in acest moment avand aproximativ 20.000 de angajati care contribuie la succesul companiei.
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left