Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ROMALUMIL: Livrari la export ce insumeaza 40% din productia totala
ROMALUMIL: Livrari la export ce insumeaza 40% din productia totala
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 10 Aug 2018 06:00
La realizarea cifrei de afaceri totale a companiei Romalumil, cu sediul in judetul Galati (care a insumat, in 2017, aproape 2,4 milioane de lei), o contributie de aproximativ 40% a avut-o comercializarea geamului termoizolant, livrat inclusiv pentru terti. „Pentru 2018, desi nu ne-am propus sa dezvoltam in mod semnificativ acest segment al productiei geamului termoizolant, motiv pentru care nici nu il promovam in mod agresiv, ne dorim ca nivelul de crestere a cifrei de afaceri sa se mentina la cel putin 20%, cat am inregistrat in 2017. In prezent, pe acest segment, dispunem de o capacitate de productie de 200 unitati/zi si lucram cu sticla Saint-Gobain si Guardian. In oferta proprie se regasesc modele «4 Seasons» cu float si «4 Seasons» float cu Low-E, cele mai numeroase comenzi pe care le-am inregistrat provenind de la nivel judetean. In continuare, pentru dezvoltarea activitatii de pe acest segment, am fi interesati sa achizitionam utilaje noi, insa avem de gand sa facem acest lucru in momentul in care conditiile specifice pietei vor fi mai bune, iar criza fortei de munca se va mai atenua. O astfel de dezvoltare este posibil sa o facem chiar la finalul acestui an, daca vor interveni schimbari pozitive in acest sens”, a declarat Romeo Bataran, director general al firmei.
Compania Romalumil produce, de asemenea, tamplarie din PVC (45%) si aluminiu, distribuindu-si produsele din oferta atat la nivel national (circa 75% din comenzi au fost indeplinite pe plan judetean), cat si international. Astfel, pe pietele din Germania, Spania, Italia si Canada ajung aproximativ 40% din produsele realizate. Informatii suplimentare, la www.romalumil.ro 
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left