Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BRAD GLASS: Investitii in valoare de 1,3 milioane de euro
BRAD GLASS: Investitii in valoare de 1,3 milioane de euro
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 20 Aug 2018 06:00
Pentru compania Brad Glass (din Galati), proiectele de dezvoltare a activitatii continua si anul acesta, prin derularea unui al doilea proiect de investitii, finantat din fonduri europene, in valoare de 1,3 milioane de euro. In 2016, strategia de investitii a presupus reutilarea completa a sectiei de geam termoizolant si initierea operatiunilor de prelucrare a sticlei, prin achizitia unui cuptor de securizare. „Pentru 2018, ne-am propus sa achizitionam o linie Jumbo si sa extindem capacitatea halei pe care o detinem deja. Si pentru ca, anul trecut, rezultatele financiare s-au inscris pe un trend ascendent (a fost consemnata o cifra de afaceri de 12,4 milioane de lei, in raport cu valoarea de 11,8 milioane de lei din 2016), ne dorim ca aceasta tendinta sa se mentina si in 2018. Activitatea firmei se concentreaza pe operatiunile de distributie a sticlei (cu o pondere de 60% din total), pe productia geamului termoizolant (20%) si pe operatiunile de prelucrare a sticlei, precum cele de laminare sau securizare. Pe segmentul sticlei, distribuim marcile Trakya Cam, Saint-Gobain si AGC, iar anul acesta am inregistrat o usoara crestere a comenzilor, care s-au inscris in aceeasi linie, fara solicitari speciale, comenzile noastre fiind indeplinite pe o raza de 250 de km in jurul municipiului Galati. De asemenea, in domeniul productiei geamului termoizolant, unde detinem o capacitate de productie de 4.000 mp/luna, am inregistrat, in 2018, comenzi care au provenit cel mai adesea din Constanta, Bucuresti si Sibiu. Multe dintre acestea au vizat modele securizate care au fost utilizate la proiecte speciale de pereti cortina (acestea au fost, in principal, cladiri de birouri), dar si laminate, folosite, in principal, pentru constructia de balustrade”, a declarat George Toc, managerul de vanzari al firmei.
Portofoliul de geam termoizolant al companiei Brad Glass mai include modele float, Low-E, de tip «4 Seasons» / cu control solar sau oglinda, ornamentale, sablate, reflexive, colorate etc. Aria de distributie a firmei este activa pe plan national. Informatii suplimentare, la www.bradglass.ro 
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left